Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikusik_plusik

boje sie że moje dziecko nie bedzie "kochane"

Polecane posty

Prawdę mówiąc nie wiem w czym problem. Dziecko jeszcze się nie urodziło prawda? A poza tymw jaki sposób mieliby teraz okazywać miłość twojemu dziecku?? Pytanie co chwile jak się czujesz itd. kiedy rodzisz? Mnie wciąż molestowali tym pytaniem (głównie rodzice i teściowie) i myślałam że mnie szlag trafi. Chciałam wyłączyć telefon i przeprowadzić się gdzieś do lasu żeby nie słyszeć tych pytań- nauczona doświadczeniem przy następnej ciąży (jeżeli oczywiście będzie miała miejsce :) ) nie podam dokładnego terminu porodu :) albo skłamię.

Gość ania mala aniaa2
samuelle a co ci to da ze nie powiesz daty albo sklamiesz?

Gość bonzo_bo
Nie dla każddego twoja ciąża to mega przeżycie, niektórzy może boją się zapeszać, bo od ciązy do dziecka jest jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga droga...wszystko się może zdarzyc...

Co mi da? Teściowa nie będzie tydzień przed termninem milion razy dziennie dzowniła z pytaniem czy to już, a jeżeli odpowiem że nie to nie zapyta 'no to kiedy wkońcu?!'... Będę miała święty spokój :)

Gość ania mala aniaa2
jak masz taka upierdliwa tesciowa to pewnie bedzie dzwonic i pytac czy to juz... :O boze wspolczuje