Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelklka

jestem nienormalna

Polecane posty

Gość zelklka

mam troje dzieci i chcę czwarte, muszę sobie przypominać ich płacze, nocne wstawanie itp by mi się odechciało, tłumaczę to hormonami....nie wiem jak mozna chciec kolejne :P

Gość jak to jest z tym nocnikiem
ja bym nie chciała drugiego a co dopiero 4, faktycznie normalna to Ty nie jesteś :)

Gość bykuigk
A ja Cię nawet rozumiem bo mam dwójkę i marzy mi się trzecie. Powstrzymuje mnie Mąż,który wybija mi ten pomysł z głowy ! :P I słusznie !! Nie mamy warunków ani materialnych ani mieszkaniowych by o trzecim dziecku mysleć...

Gość Asia::::
zelklka uważam że jestes normalną kobietą która kocha dzieci i marzy o gromadce :) nie widze nic złego w checi posiadania kolejnego dziecka - taka natura kobiety

Gość ysyasdx
Asia:::: juz nie przesadzaj z ta natura kobiety, nie kada chce miec gromade dzieci.

Gość Asia::::
nie każda to fakt ale zelklka może akurat tak

Gość tooffiii
Ja mam tylko 33-letnia corke... I marzy mi sie drugie... Ale warunki mam tylko na jedno dziecko...Ta mysl mnie otrzezwia....i jesli do 30-stki nie urodze nastepnego, to moja corka bedziee jedynaczka...

Gość inkaajja
Jesli chcesz miec kolejne, twoj maz sie z toba zgadza i was na to stac to czemu nie. My mamy bardzo dobre warunki materialne, a ciezko sie na dziecko zdecydowac, maz chce, ale mnie nigdy do dzieci nie ciagnelo, wiec jesli sie zdecyduje to bardziej dla niego i babcie tez juz sie zaczynaja czepiac.

Gość DOŻUĆ ...
toofii to ile Ty masz lat ?????

Gość DOŻUĆ ...
żartowałam oczywiście :O domyśliłam się ze chodzi o 3 letnią a nie 33 letnią córkę hhehehehe