Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon bon

bony za 20 zł do Ikei

Polecane posty

Gość bon bon

mam pytanko- znalazłam ostatnio w skrzynce pocztowej bony promocyjne z Ikei za 20 zł, że niby kupuje coś do 20 zł i nie płace, no miodzio. Ale mam ich kilka i wiem że przy jednym zakupie można wykorzystać tylko jeden bon ale nie wiem czy można np kilka razy się wybrać w innym czasie i skorzystać z wszystkich czy jednemu klientowi przysługuje tylko jeden. A bo jakoś tak niejasno w tym regulaminie jest napisane :) i tu moje pytanie- czy ktoś z was też ma takie bony i wie co i jak? jakby nie było,fajna rzecz ;)

Gość Zezowaty Pech
ja przed chwila poczta dostałam heheh:P

Gość bon bon
no widzisz :D ja tego trochę nazbierałam i aż mi się oczka świecą na myśl że mogłabym to wykorzystać, tym bardziej że mam ikee pod nosem. To niby tylko 20 zł ale zawsze jakieś drobne rzeczy się przydadzą,tym bardziej że urządzam mieszkanie

Gość bon bon
no nikt nie wie?

Gość wystarczy przeczytać regulamin
w ktorym jest napisane, ze do jednej transakcji można wykorzystac JEDEN bon. Czyli np. kupujesz za 20 zł - dajesz bon i nie dopłacasz. Kupujesz za 25 zł dajesz bon i dopłacasz 5zł itd.

Gość bon bon
wiem,nie pytam o to. pytam czy mogę wykorzystać wszystkie ale każdy w innym czasie. Czy np przy kasie ona zapisuje moje dane i juz nie moge drugi raz pójść,oczywiście z innym bonem. Może ktoś już był,zrealizował ten bon i wie co tam mówią

Gość no chyba z dowodu ciebie
spisywac nei beda.... to imienne bony?

Gość bon bon
nie ale w regulaminie jest napisane ze jednemu klientowi przysługuje tylko jeden bon w trakcie trwania promocji. no ale jak oni sprawdzą ze ja juz skozystałam z jednego bonu i teraz idę z drugim?to mnie interesuje bo nie wiem czy zatrzymać je dla siebie czy rozdać znajomym

Gość raszplon
nie sprawdzą, możesz biegać z kasy do kasy i dokonywać małych zakupów:) też bym chciała dostać

Gość garfieldowa
Mój mąż wszedł 3 razy, bo mieliśmy 3 bony. Nie spisują danych przy kasie. Dostaliśmy od sąsiadów, którzy nie chcieli.

Gość trjhrethghv
musisz kupić coś co kosztuje więcej niż 20zł czasem może być tak ,że musisz wydać nawet i 100zł i wtedy przysługuje ci zniżka 20zł albo oni zapisują twoje dane albo nie ,ale zawsze możesz kogoś poprosić o to aby ci coś kupił tzn pójdzie z tobą

Gość bon bon
gdy jestem w supermarkecie na stoisku warzywnym kładę głowę na wadze i wciskam przycisk " burak " , następnie wydrukowaną naklejkę przylepiam sobie do policzka i płace za to w kasie w promocji

Gość sdfghfgdfds
ale super moze ja tez dostane a jestescie w klubie ikea family?

Tylko 20 zł... Słabo się postarali:D ale zawsze coś.. u mnie też była w skrzynce, nie wiecie do kiedy trwa promocja?

Gość bon bon
zrobie loda za bon do ikei

Gość bon bon
tylko 20 zł. promocja trwa do końca czerwca. Może gdzieś leżą w klatkach,wyglądają tak niepozornie,ale jak zobaczyłam co to jest to trochę tego nabrałam :D

Gość bon bon
nieźle się podszywasz,nawet to śmieszne ;)

Gość sdfghfgdfds
a z jakiego wojewodztwa jestes?