Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rycze becze i sie zaciagam

Poplakałam się dziś na ulicy :( Jestem już stara

Polecane posty

Widzialam nastolatki w skąpcych ciuchach , mlode ,ladne ,usmiechniete Tez bym chciala znow miec 15 lat Moja twarz jest juz niestety nie ta ,powaznie mysle o tym zeby zapisac sie do chirurga plastycznego zeby mnie ''naprawił'' nie potrafie pogodzic sie z uplywajacym czasem :(

Gość regretfgergtretre
a ile masz lat?

29

Gość zgloszoooona
rzuc palenie zrób sobie jakąś przyjemność: spa albo fryzjer i nie przejmuj się nieletnimi pryszczatymi galeriankami:)

Gość letniadeprecha
Mam to samo-mam dla niektórych "tylko" a dla mnie aż 26 lat. Zaczyna się taka pora roku kiedy na ulice wylegają dziewczyny 15 -18, patrzę na młode buźki jeszcze nie sponiewierane kosmetykami, świeże, zdrowe włosy nie zniszczone prostowaniem, nogi bez celulitu, zgrabne figury i radosne oczy. A ja ?? Szara cera, zaskórniki, celullit, rozstępy, boczki i wielki brzuch mimo wagi 47 na 164 wzrostu, włosy jak siano... Ech i bedzie tylko gorzej:(:(:(:(

Gość pavonia_
no kult młodości, kobieto opanuj się , co będzie jak będziesz miała 60 lat, młoda jesteś nie masz nawet trzydziechy, trochę dystansu do siebie

Gość pancia ancia
bo sie zapuściłyście wyglądacie jak stare baby, nie prowadzicie zdrowego stylu życia, sportu, np jazda na rowerze codziennie

Gość rree
kobito zycie przed Toba,zadbaj o siebie,fryzjer,basen,i takie tam,kazdy sie starzeje,ale trzeba zawsze byc soba,ja jestem starsza i wygladam super,ale dbam o siebie i ciesze sie kazdym dniem,wiec nie uzalaj sie nad soba tylko bierz sie za siebie:)

Gość rree
a kiedys bylam gruba i brzydka,wzielam sie za siebie i jest ok,a najlepszym koplementem byly slowa przyjaciela ,ktorego spotkalam po 5 latach niewidzenia sie.."moglabys miec kazdego"...i to jest to:)

Gość brak slow :/
moze dostaniesz raka i twoj terazniejszy problem wyda ci sie smieszny glupia pusta babo

Gość trumpetta
nie dbacie o siebie, zacznij zdrowo zyc nie uzywaj za duzo kosmetyków i za 15 lat byc moze Zrownacie sie wygladem

Gość pancia ancia
rree - pracowałaś nad sobą po to żeby usłyszeć takie słowa ? kutas faceta jest dla ciebie największym życiowym zaszczytem ?:O odchudzać i dbać o siebie trzeba przedewszystkim dla siebie, dla zdrowia i stylu życia a nie po to żeby ktoś cie chciał zaruchać :O a ty sie cieszysz bo to najwieksze twoje osiągnięcie życiowe taki komplement poniżające

Gość pancia ancia
brak slow :/ - masz racje, niech zachoruje na białaczke to wtedy doceni jakie życie jest piękne

Gość rree
pracowalam nad soba,by byc zadowolona ze swojego wygladu,dzieki niemu jestem szczesliwa,poza tym spelniam sie zawodowo i o to mi chodzilo,nie musze miec kazdego faceta,ale milo jest wzbudzac zainteresowanie,najwazniejsza jestem ja i moje samopoczucie,po prostu akceptacja siebie i zadowolenie z zycia,a facet to mily dodatek:)

Gość rree
czy ja cos napisalam ,ze mam kazdego faceta by za...:O sory,ale nie zalezy mi na tym,jestem szczesliwa w zwiazku ,a wiem ze kiedys wygladalam szaro i bylam nijaka,zadbalam o siebie,po prostu zmienilam wiele w swoim zyciu,by teraz czuc sie wspaniale,prowadzic zdrowy tryb zycia ,nie miec kompeksow i u boku faceta ktorego kochalam od lat..warto bylo:)

Gość pancia ancia
sama podkreśliłaś że to był dla ciebie najlepszy komplement :O gardze takimi kobietami "może mieć każdego" :O klęknij na ulicy i obciągaj chętnym kto podejdzie jak to dla ciebie takie piękne

no i wylewa sie w was zółc i frustrajca , mam wrażenie ze same sie przekonujecie ze to nie jest tak ważne :( a kazda z was chcialby wygladac na 18 lat :(

Gość trumpetta
ale pierdolenie przecież każda z nas potrzebuje faceta :/

Gość brak slow :/
no dokladnie , noz sie w kieszeni otwiera , tyle zlego sie dzieje na swiecie ludzie choruja sa niepelnosprawni lub nie maja srodkow do zycia a jedna sciera z druga sie przejmuja takimi bzdetami zenujace jak czytam takie pierdoly to sie wstydze ze tez nalezycie do grona kobiet choc tak naprawde z tego co piszecie to zwykle z was lale do wyruchania ave !

Gość trumpetta
pancia ancia, nie bądź tak żałośnie zazdrosna koleżance :P to jasne że jak miało się kompleksy i udało sie je zabić to ten punkt zawsze pozostaje wrażliwy i chłonie sie komplementy jak gąbka... hheh :)

Gość dziewczyna1234567890000
moja kolezanka z pracy ma 30 lat w tym roku a wyglada na gora 20. figurka, dziewczeca uroda, nawet tradzik jeszczer ma:P zero makijażu

Gość trumpetta
brak słów - zdaje się, że powinnaś być teraz w schronisku dla psów albo wydawać strawę dla bezdomnych, więc co robisz żałosna cierpiętnico na forum dla pustych lasek?

Gość milailaaa
Wcale bym nie chciala wygladac na 18 lat, w pracy na pewno by mi to nie pomoglo. Mam tez 29 i czuje sie swietnie, a figure mam teraz duzo lepsza niz gdy mialam 18lat. Trzeba sie cieszyc tym co sie ma a nie ryczec.

Gość rree
pancia ancia---a skad w tobie tyle zlosci i nienawisci,wspolczuje ze masz zalosne zycie i "gardzisz"jak to opisalas kims kto jest szczesliwy,owszem,komplement byl dla mnie bardzo budujacy,bo kiedys to ja wzdychalam do faceta a oni woleli te piekne i szalone,dzis ja mam swoje 5 minut i korzystam z zycia,a Tobie tez zycze szczescia i powodzenia:)

Gość pancia ancia
nie jestem zazdrosna, też mi mówią komplementy ale nie mówie że to mi dowartościowuje życie , zwykła grzeczność i tyle nie narzekam na siebie :) czuje sie dobrze, wiem że nie jestem idealna ale życie jest strasznie krótkie i nie ma czasu na takie pierdu pierdu za 5 dziesiątek może nas już nie być na świecie trzeba sie cieszyć sobą,miłością którą sie ma

Gość rree
a poza tym najwazniejsze to czuc sie dobrze z sama soba,byc zdrowym i szczesliwym:) czego i wam zycze..pozdrawiam:)

Gość trumpetta
a moja koleżanka ma znajomą która ma 42 lata, 19 letniego syna i wygląda na... góra 26!!! sama widziałam ją na zdjęciu! byłam pewna że ściemnia... ale zapewnia mnie że nie.

Gość rree
nie dowartosciowuje sie,sama zam swoja wartosc i mozliwosci,zdanie facetow jest mile,ale ja sama wiem na ile mnie stac,wlasnie zycie jest krotkie by uzalac sie nad soba,trzeba brac zycie takie jakie jest..jutro moze nas juz nie byc:(

Gość pancia ancia
ja chciała mieć 20 lat i co z tego ? że tyle nie mam tzn jako kobieta jestem mniej wartościowa i brzydsza ?