Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ameliia

Mam 21 lat i pragę dziecka!

Polecane posty

Gość Ameliia

Mam 21 lat,studiuję,pracuje dorywczo,posiadam wspaniałego mężczyznę,a to co nie daje mi żyć to mój instynkt macierzyński Myślę że jestem odpowiedzialna osobą chcę skończyc studia dostać pracę,prowadzić normalnie ukierunkowane życie,ale dostaje świra:/ Cały czas moja psychika domaga sie dziecka a ja wiem że nie moge sobie na nie teraz pozwolić ;/ Nie mamy mieszkania,stałej pracy co ja moge mu zapewnić.Do tego dochodza przyszli teściowie którzy domagaja się wnuka i robią juz całkiem mi bałagan w głowie.Kochamy sie bez zabezpieczenia więc wszytsko jest możliwe ale zamartwia mnie to że od 2 lat nic,wczesniej tez zzdarzalo mi sie kochac bez zabezpieczenia i nic może coś ze mna nie tak Nie wyobrażam sobie takiej złej wiadomości w swoim zyciu. Pocieszma sie tym że mam poprostu nie regularny okres i pewnie nie mam owulacji zreszta tak stwierdził jeden lekarz. Boże czy ja juz całkiem zgłupiałam,jakas depresja mnie dosiega wszędzie na około dzieci a ja taka młoda i tyle jeszcze cięzkich lat przedemną ;( Może któs tez tak ma?Jak postapić co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować