Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadix

nasze problemy dermatologiczno-kosmetyczne !

Polecane posty

Gość kadix

hej :) napiszmy tutaj o swoich problemach dermatologicznych, jak sobie z nimi radzicie, czego juz probowaliscie co jest skuteczne a co nie :) zaczne od siebie: * moja zmora sa stopy, bardzo suche, skora mi sie luszczy na palcach, dodatkowo mam piety ( to genetycznie) bardzo twarde, scieram je pumeksem jednak pewna osoba powiedziala mi kiedys ze to nienajlepszy pomysl wiec przestalam - pomoglo faktycznie ale musialam przeciez wyjsc na zewnatrz i zetrzec je znow pumeksem ! dodam ze czasem mam po prostu az dziury ! * mieszki wlosowe - na nogach po depilacji tworza mi sie male chrostki - jak temu zapobiec? * moje wlosy sa lamliwe, nie rosna, rozdwajaja sie - tak samo mam z paznokciami - rowniez mocno sie rozdwajaja * podczas duzego upalu mam problemy z poceniem sie - slyszalam dobre opinie o czyms na A... kto wie? Stwierdzialam ze zrobie sobie 10 dniowa glodowka oczyszczajaca - dodam ze jestem tez bardzo senna potrafie spac 17 godzin na dobe i dalej jestem zmeczona.. idzie wiosna ! musze cos zrobic nie bede spac przez cale zycie ! :)

Gość kadix
ostatnio tez zaczelam sie bardzo drapac po nogach, pozniej po calym ciele - mysle ze to jej skutkiem alergii.. nie moge przestac ( zeby nie bylo to bardzo dbam o higiene) !

Gość trumpetta
mam takie grudki na czole od wielu lat - nierownosci jakby krotki ale bezbarwne nie wiem co to jest! i duzo zaskówrników na nosie...

Gość trumpetta
idzie wiosna? a ty skad piszesz z antarktydy??

Gość kadix
no dobra :P jest juz wiosna :D niestety ostatnimi czasy siedze w domu i sie ucze i nie odczuwam zbytnio tej wiosny

Gość oopoo
tumpetta masz to od mleka

Gość kadix
chyba raczej powinno byc "idzie lato " fakt :D

Gość kadix
upupupup

Gość trumpetta
rzadko pijam mleko.

Gość festerrr
Mocno wysuszona skóra w wielu miejscach na całym ciele - balsam do ciała A-derma :)

Gość lubię kosmetykiii
nie uzywajcie zeli do mycia z SLS, czy SLES to was swedziec nie bedzie, i unikajcie balsamow na parafinie plynnej

Gość lubię kosmetykiii
krem do ciala z rossmanna ISANA oliwkowy, 500 ml za 10 zl niecale a czyni cuda