Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garganałtułła

Narzeczony uderzyl mnie w twarz...co teraz?...jak to rozegrac? 28 slub...

Polecane posty

Gość garganałtułła

Prosze o pomoc? Niby byla to moja wina ale on mnie uderzyl przy wszystkich naszych znajomych...

Gość jack ill
winna czy nie, kobiet się nie bije

Gość ale ..,,.
a za co dostałaś?

Gość trumpetta
a za co? ile jesteście razem? czy on jest Arabem?

Gość garganałtułła
Jestemy razem 9 miesiecy, on pochodzi z Arabi Saudyjskiej ale ma obywatelstwo angielskie

Gość barrakuda......
napisz jak konkretnie wygladala sytuacja bo poki co to wyglada na prowokacje niewydarzonej malolaty

Gość garganałtułła
Dostalam za to ze flirtowalam z chlopakiem specjalnie w sumie aby troche w nim wzbudzic zazdrosc bo on calowal sie z inna dziewczyna

Gość trumpetta
ogłaszam prowokację :o

Gość milailaaa
Prowokacja, jaka normalna kobieta bierze slub po 9 miesiacach i do tego jeszcze z Arabem. A po dostaniu w twarz w towarzystwie, zastanawia sie co zrobic, zamiast kopnac gacha w dupe.

nie łam schematów, zrób to co każda by zrobiła na twoim miejscy. Wmów sobie że to zapewne twoja wina i go przeproś.

Gość rgrv bg
całował się z inna dziewczyną, ty za karę poflirowalaś z innym a za to dostałaś w pysk... patologia chyba nie dojrzeliście do związku po co wam ten ślub? jesteś w ciąży?

Gość trumpetta
prowokacja, bo to całe całowanie się, flirtowanie, narzeczonych - to taki prowo typowo materiał, a jak Arab to podchwyciła że z Arabii, bo to pierwsze co sie na mysl narzuca :/

Gość milailaaa
Jakas malolata sie nudzi i wymysla.

Gość garganałtułła
Wiem tylko ze tak robic nie powinnam bo go to wkurza ale on tez chyba przesadzil? Nie wrocil na noc do domu i boje sie o niego. A kocham go NAPRAWDE

fajnych masz znajomych ..moi jakby mnie ktos tknal palcem nawet to by sie to dobrze nie skonczylo. i odwolaj lepiej ten slub ...wiem co mowie bo jnak sie wpierdzielisz w gownp to bedzie ci jeszcze trudniej z tego wybrnac..serio

Gość buba27
zuc go, co ci za roznica czy bedziesz plakac po katach z milosci do niego bo go juz nie ma czy wyc z glupoty za pare lat ze po huj ci to bylo wiazac sie z takim palantem. bol cie nie ominie wyplakac swoje i tak bedziesz musiala ale zachowaj choc troche zdrowego rozsadku. pamietaj ze zycie masz tylko jedno i nie spieprz go a zyj tak jakby kazdy dzien zycia mial byc ostatnim. 3maj sie i powodzenia, dasz rade tylko nie badz glupia.