Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorrr

ponoć przystojny, ale nieśmiały

Polecane posty

Gość jeanne antoinette 92
Chociaż masz maturkę za sobą... mnie jeszcze czeka 18.05 historia :)

Gość wiktorrr
powodzenia w takim razie. :) a jak polskie Ci poszedł? nie taka straszna matura, jak ją malują. ;)

Gość wiktorrr
*polski

Polski ok pisałam rozszerzony, trochę trudny, ale dałam radę :) Mam nadzieję, że na mój kierunek wymarzony starczy punktów

Gość wiktorrr
a ustny? :) Fryzka, też rozszerzony masz zamiar pisać? :)

No tak, moją specjalnością jest polski, ale chyba jednak nie zabiorę się za niego. W sumie jeszcze mam czas, by całkowicie to przemyśleć :) Wiesz, to co się zdaje na maturze, potem jest ważne w przyjęciu na studia. Przynajmniej na niektórych uczelniach :) A ty możesz zdradzić na jakiej jesteś? Chyba, że za dużo pytam, to nie mów ;)

Ustny mam dopiero 25.05 jestem przygotowana (mam nadzieję). A Ty co studiujesz?

Fryzka, na co się wybierasz? Ja na prawo :)

jeanne, oo, ambitny kierunek :) Gratuluję wyboru, to naprawdę super sprawa. No ja jeszcze nie potrafię do końca określić swego wyboru. Mam nadzieję, że to się juz wkrótce ukształtuje.

Ajj Fryzko mi bardzo ciężko, prawie 2 lata na mat-fizie byłam, a potem przeniosłam się na humana, z tym prawem tak nagle wyszło. I w dodatku jestem z małego miasta, więc sama muszę w domu dużo materiału nadrabiać...

Gość wiktorrr
ja studiuję nawigację na akademii morskiej :) na prawo bardzo dużo osób teraz idzie, ale jak dostaniesz się do dobrej uczelni i będziesz miała niezłe wyniki, to wszystko przed Tobą. ;) trzymam kciuki. :) Fryzka, a nad czym się zastanawiasz?

Wiesz, wiążę przyszłość z matematyką, ale sama nie wiem czy yo jest mój śmiały wybór, czy aspiracje rodziców ;) Przyznam, że trochę boję się decydować na własną rękę, bo jeśli okaże się, że zrobię błąd w wyborze studiów. No i tak tu ze mną :P Jeanny, na pewno sobie poradzisz :) Prawo to wspaniały kierunek. Trzeba mieć naprawdę siłę woli, żeby przejść przez takie studia :) Ale wiesz, potem praca jak marzenie :)

Dzięki ;) Szczególnie przyda mi się to na historii

matematyka też jest ok, teraz potrzebują inżynierów, ale musisz iść na taki kierunek z którym będziesz szczęśliwa ;) Nie słuchaj rodziców, ja ich słuchałam i wylądowałam na mat-fizie, a nie znosiłam tych przedmiotów, mimo że miałam dobre stopnie.

Jeanne, no tak, ale wiesz, jak to trudno coś zdecydować :) Na razie się tym nie martwię, ale już powoli trzeba myślec, co się będzie zdawać na maturze i co dalej :)

Lecę zakuwać :) Papa i 3majcie kciuki za mnie :) Fryzka -> dasz radę ;) wierzę w Ciebie Wiktor-> przełam się i bądź śmiały ;)

Gość dmfmgg
a mieszkasz w pasacie czy kurwidolku???

Gość dmfmgg
idz pod paly, tam duzo dziolch

Gość Anastatazja
Nie wiem gdzie poznasz wartościową kobietę, ale wątpię, aby stało się to na kafeterii. To wylęgarnia wszelkiego zła. ;) No, ale - jakbyś miał szczęście. Ja akurat uważam się za wartościową osobę, ale tak o sobie sądzi znaczna większość ludzi tego forum.

Gość Anastatazja
Aaa i tak patrzę, że ja tu już za stara na dyskusję, jedna 17, druga 18, meżczyzna 20, a ja 24. :)

Gość wiktorrr
Anastatazja - tutaj szukam rad, choć i z tym ciężko :) a mieszkam, jak to nazwałeś, w kurwidołku

Gość lajlalilalajla
wiesz wiktor - najlepiej poznawac ludzi w neutralnych warunkach - zakumplować sie , poznac kogoś i samemu dac sie poznac i wydaje mi się że studia to świetna ku temu okazja albo np jakis fajny fitness club, wspólni znajomi i jakas impreza itp. Fakt że na wydziale nawigacyjnym chyba ciężko o dziewczyny (też studiuję na AM w Gdyni tyle że na rachunkowości i tam znowy brak jest facetów tylko same dziewczyny prawie i mocno nad tym ubolewam :D) powodzenia

Gość wiktorrr
no niestety, tak jak piszesz, u nas na uczelni ogólnie kiepsko z dziewczynami. ostatnio nawet sporo nowych dziewczyn przypadkowo poznaje, ale wszystkie bez wyjątku całkiem nie w moim guście. te, które mnie same zagadują, to niefortunnie brzydkie wręcz.

Gość zapytam_a_co
wiktorr, ile masz lat i skąd jesteś? :)

Gość ElizabethT
daj zdjęcie! :)

Gość wiktorrr
20, Szczecin

Gość chlopie uswiadom to sobi
ze jestes zjebany i nie masz co liczyc na kogo kolwiek. ze niby jakas niunia poleci na twoj brzuszek zgrabny myslisz?

Gość lewa prawa i do przodu
jeszcze niedawno większość dziewczyn była zachwycona tutaj moją fotką. kim jest offerma? jakieś pośmiewisko tego forum? offerma to stary dresiarz, chuligan który rucha miejscowe cizie

Gość i skad ja to znam
zle bym cie nazwal z checia ale sobie daruje. zagadac nie potrafisz nawet troche sie zmieni jak szkole skonczyc i bedziesz mial portfel grubszy to same przyjda bo tylko tego szukaja a uczucie jest sztuczne i zaden problem sie zakochac dla dziewczyny