Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diina

nie przepłacajcie z witaminami w ciazy-zajrzyjcie

Polecane posty

Gość diina

dzis kupilam witaminy dla ciezarnych VITA_MINER Prenatal w cenie 15 zl za 60 tabl. sklad taki jakw innych wiec po co przeplacac przereklamowanemu np femibionowi??//

Gość a ja tam wolę przepłacać
za femibion i to w dodatktu Femibion natal 2. Kosztuje 56 zł ale jest wart tej ceny. Zawiera niezbędne w ciąży kwasy omega.

Gość a ja wiem bo pytałam
femibion zawiera metafolinę, który jest lepiej przyswajalny niż kwas foliowy "Dotychczas na rynku polskim dostępne były tylko suplementy diety z kwasem foliowym. Obecnie, dzięki wieloletnim staraniom naukowców, opracowana została metafolina, czyli już przetworzona, aktywna forma folianu. Metafolina jest substancją odżywczą gotową do bezpośredniego wykorzystania przez organizm i lepiej przyswajalną niż kwas foliowy. Dostarczając foliany właśnie pod postacią metafoliny ułatwiamy organizmowi ich przyswajanie i nie musimy się martwić ewentualnym defektem enzymatycznym. Warto więc wybierać preparaty, które mają metafolinę w swoim składzie." http://www.kobieta.info.pl/zdrowie-kobiety-ciaza/44-czy-masz-defekt-enzymatyczny