Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy buziak

brak checi i zaufania

Polecane posty

Gość malinowy buziak

5 miesiecy temu rozstalam sie z narzeczonym, mial byc slub i wogole. zerwalam z nim poniewaz zle mnie traktowal, zrobilam to mimo tego,mze go kochalam. pierwsze dni byly bardzo dla mnie trudne. zle to znosilam. on an poczatku pare dni sie staral, jednak pozniej mu sie jak to okreslil znudzilo. zaczal w necie flirtowac i spotykac z dziewczynami, ja tez wzielam sie w garsc zadbalam o siebie, zaczelam inwestowac w siebie i odzylam. dzis go spotkalam minal mnie, ale zadnego czesc ani nic tylko takie machniecie reka na odczepnego. strasznie mnie to zabolalo, nie wiem czemu. dopadl mnie ten dol. najgorsze jest to ze przez moja przeszlosc nie potrafie sobie ulozyc zycia, z nikim sie zwiazac, nie ufam, boje sie ze nigdy juz nie bede potrafila pokochac nikogo .

Gość od jutra na nowo
matko, z kim wy się dziewczyny zadajecie, miał być twoim mężem a nawet się z tobą nie przywitał? co za buractwo, w głowie mi się nie mieści, tym lepiej, że nie jesteś już z takim burakiem

Gość malinowy buziak
no kulture poznaje jak sie rozstaje i tu wyszla prawdziwa twarz. wydaje mi sie z ejego strasznie zabolalo to, ze ja odeszlam, zerwalam z nim. ucierpiala tu jego meskie ego.