Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gustava pomlaskująca

Tylozgięcie macicy- pytanie do płci żeńskiej

Polecane posty

Czy tyłozgięcie macicy powoduje ból podczas seksu albo nieprzyjemne doznania dla partnera? Chcę się kochać z chłopakiem, ale jeszcze zwlekam. Chcę się dowiedzieć jak najwięcej o tej budowie genetycznej mojego ciała "tam". Słyszałam że ciężko się znosi ciążę, ale czy to prawda to też nie wiem.

Gość jatomam
lekarz stwierdził u mnie tyłozgiecie macicy i to nie oznacza nic groźnego,w niektórych pozycjach mozesz odczuwac dyskomfort i lekki ból ale to kwestia znalezienia tej odpowiedniej i wszystko jest ok,mężczyzna chyba tego nie odczuwa,a co do ciąży to ja własnie jestem w 14 tygodniu i jest ok:)

Gość nieładnie
To nie ma zadnego znaczenia. Nasłuchałaś się jakichś bzdur na ten temat. Taka Twoja uroda i tyle. Jedna ma niebieskie oczy a inna zielone, to mniej więcej taki problem.

byłam na USG i lekarka mi powiedziała że mogą być problemy z ciążą i z seksem ;/

Gość pancia ancia
ja mam tyłozgięcie macicy i łatwo zaszłam w dwie ciążę a w jedną nawet zabezpieczając sie bezsens

Gość jatomam
Moga ale nie musza ja jestem zywym przykładem...z seksem u mnie ok z ciaza tez nie ma problemów takze głowa do góry i nie ma co sie na zapas zamartwiac

Gość .gustava pomlaskująca
i mam problemy z potencja