Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u76yh7u6

moja kobieta?uczciwość czy frajerstwo?

Polecane posty

kłamstwo ma krótkie nogi. zwłaszcza takie, gdzie w grę wchodzi zwolnienie i urlop. nie warto. może by tak pomyśleć, czy bez kłamania nie da się tego dobrze załatwić, np. bezpłatny urlop, jak ktoś już tu proponował?? swoją drogą, ciekawe, czy wszystkie te osoby, które tutaj przedstawiają się jako bardzo prawdomówne i jako wzorowi pracownicy nie są teraz czasem w pracy, gdy to piszą?? :-P

Gość a jaki jest....
ja się notorycznie spóźniam i nikomu nie tłumaczę czemu no chyba ze jest to więcej niż jakieś 25 min wtedy dzwonie ze będę później bo "coś mi wypadło" tyle... i wcale mi z tym dobrze nie jest wręcz wkurwia mnie ta moja niepunktualność!!! i nie wiem jak z tym walczyć :(

nastawić 5 budzików.... ustawionych przynajmniej o 40 min za wcześnie i wszystkie maksymalnie upierdliwe w wyłączeniu

Gość a jaki jest....
ale nie zawsze to jest problem faktycznego zaspania, nawet jak wstanę wcześnie to nie umiem tak rozplanować czasu aby zdążyć, ile bym go nie miała zawsze mi gdzieś ucieknie :(

ja też wszystko zawsze robiłam powoli i na wszystko miałam czas teraz mam dziecko i wszystko muszę robić 5 razy szybciej i 10 razy dokładniej hehe i tobie też to polecam - nie dziecko (chociaż to też) ale zwiększyć tempo w wykonywaniu obowiązków domowych i wszędzie się wyrobisz :)