Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

pokoik dla noworodka

Polecane posty

W jakim kolorze przyszłe mamy chcecie urządzic pokoik i w ogóle akcesoria? typu wanienka? Bo zazwyczaj jak jest dziewczynka to robi się na różowo, a jak chłopczyk to na niebieski.. Mi się podoba jasny żółty i niezależnie od płci u mnie wszystko będzie żółte :) A u Was? Widzę, że jest tu dużo przyszłych mam.

Gość niedługo zostanę mamą
ja mam pokój w dwóch kolorach-biała czekolada (kremowy kolorek) i rzymski poranek (kawa z mlekiem) duluxa, meble w kolorze wenge-będzie synek, ale kolory były dobierane wcześniej-to nasza sypialnia, łóżeczko mamy turystyczne w kolorze zielonym

Ja już jestem mama , ale pokoik również nie robiłam w kolorze odpowiednim dla chłopca tylko urządziliśmy w kolorze delikatnej żółci z dodatkami zieleni również delikatnej. ;)

Niedługo zostanę mamą--> moja córka ma pokoik w identycznych kolorach:) Rzymski poranek na jednej i biała czekolada na pozostałych:) Na ścianach są naklejki ze zwierzątkami. Do tego mamy białą komódkę i kołyskę w kolorze drewna. Zasłony są białe i też mają na dole wzorek z motywem zwierzątek. Generalnie pokój jest bezpłciowy, tzn: nadawałby się równie dobrze dla chłopca, ale uradzaliśmy go wiedząc już, że będzie córcia:) A przepraszam, jest jeden różowy. "dziewczyński" element - lampka-kwiatek na ścianie:)

nasza mała ma pokoj "jesienny" - żółte ściany, mahoniowe meble (w kolorze mahoniowym! nie ze sie mahoniem szastamy dla dziecka! ;) ), pomarańczowe rolety, zasłonki z tiulu cieniowanego w kolory wlasnie jesienne, zielony dywanik... brzmi strasznie pstrokato, ale kolory są wzorowane na lesie jesiennym i idealnie się komponuja (ja mam ciężkiego fioła na tym punkcie...) bez wrażenia chaosu.