Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujtyujyt

Księża to CHUJE!!!

Polecane posty

Gość ujtyujyt

Bylam przed chwilą u proboszcza i coś wymamrotal i zamknął mi drzwi przed nosem a chcialam oddać ksiązeczkę w spr bierzmowania!;(((Tak mnie poniżyl ze jeszcze placze,chyba popelnię samobójstwo jestem taaaka glupia i bezwartościowa..;(((

Gość .ANAL i ZATORr..,
dobrze ci tak,idz jutro przeproś plebana ,a moze ci wybaczy jesteś bezczelna zeby zakłócać spokój kapłana wstyd!!!!!

Gość fvdffddf
oj nie ladne nie nalezy wrzucac wszystkich do jednego wora. Moj ksiądz jest bardzo dobrym ksiedzem sluży mi w potrzebie swymi genitaliami:D

Gość ujtyujytgb
Planuję iść do niego jutro po skszole,jak myslicie to dobry pomysl??

Gość ujtyujytgb
plakac mi sie chce,moze lepej katahetkce powiedziec?

Gość skąd ja to znamm
a jaka to parafia i w jakim mieście??? bo ja odnoszę takie same wrazenie

Gość ujtyujytgb
Pcim Dolny parafia pod stopką bożą.

Gość Illka
Niektórzy są straszni. moja siostra na swoim uniwerku miała zrobić drzewo genealogiczne rodziny potrzebne jej były spisy ksiąg wieczystych. Dziekan wydał jej taką kartke z podpisem, ze prosi o udostępnienie ksiąg. Moja siostra dzwoni do księdza żeby umówić sie na wizyte przebieg rozmowy: "- dzieńdobry jestem studentką uniwersytety Jagiellońskiego w Krakowie... - a gówno mnie to obchodzi (ksiądz proboszcz )" :)

Gość Illka
Proboszcz z mojej parafii to wogóle jest już agent. Co niedziela jeżdzi na polowania. Gra w pokera, pali jak smok. Kiedyś byłam swiadkiem sytuacji w kancelarii parafialnej jak dzwoniła do niego jakaś babka on sie prawie od razu rozłączył i mówi na głos "spiepszaj głupia babo"

oj, no daj spokój. spowodu chama będziesz płakać ? chuj mu w buzie. Pójdź jutro do niego i normalnie wszystko załatw. nie raz w życiu trafisz na takie sytuacje. Musisz byc silną i pewna siebie dziewczyną :)

Gość gość
to sa s*******ny umówisz sie z nim a on cie trzyma pod drzwiami jak dasz mu kase to łaskawie z toba pogada wypierdzielic tych okupantów z Polski

Gość andrzej  sowa
ksiezy rozj***c a kosciól rzymsko-katolicki zrównac z ziemia