Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawkooooooooooooo

problem z wymiana prawka

Polecane posty

Gość prawkooooooooooooo

witam mam pytanko. otóż juz jakis czas temu na mojej ulicy byla zmiana numerów domów. do tej pory mialam 6 a zmienili mi na 4. nic sobie z tym nie robilam az do tej chwili. otóż musze wymienic sobie dowod osobisty bo konczy mi sie termin waznosci. poszlam do urzedu zlozyc wniosek i tam maja ta zmiane dlatego musalam we wniosku wpisac nr 4. moje pytanie jest takie czy w zwiazku z tym ze zmienil sie tylko nr domu , ulica i wszystkie dane bez zmian musze roniez wymienic prawo jazdy, ktore bylo wydane bezterminowo.prosze o odp.

Nie musisz nic wymieniać, kilka miesięcy temu byłam w takiej samej sytuacji, i poinformowało mnie kilka osób że nic w prawo jazdy zmieniać nie muszę.

Gość prawkooooooooooooo
ale czy nie bede miala problemow jezeli policja mnie zatrzyma. bo w dowodzie osbistym bede miala 6, a w prawku nr 4?

Gość prawkooooooooooooo
znaczy odwrotnie

Gość prawkooooooooooooo
a jezeli bym zmienila nazwisko to musze wymienic prawko tak?

Gość prawkooooooooooooo
a i jeszcze jedno pytanko bo chce w najblizszym czasie kupic samochod to w dowodzie rejetracyjnum ma byc wpisany numer domu z dowodu osobistego tak?

Gość prawkooooooooooooo
acha ok dzieki tylko wlasnie przy takiej rutynowej kontroli policja prosi o prawko i dowod rejestracyjny i czy sie nie dowli jak bedzie inny nr domu w prawku a inny w dowodzie rejestracyjnym?

Gość prawkooooooooooooo
no to spoko:) dzieki bardzo za pomoc:) pozdrawiam