Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soniaczek91

doradźcie! w sprawie chłopaka

Polecane posty

Dziewczyny doradzcie mi bo jestem kompletnie bezradna.Mam 20 lat. & lat temu byłam na pewnym obozie i tam poznałam chłopaka. Później kontakt nam się urwał. Ostatnio spotkaliśmy się przypadkiem na imprezie.Od razu między nami zaiskrzyło, w dodatku doszły wspomnienia z dzieciństwa. Parę dni później już bylismy parą. Wszystko jest idealnie kiedy się widzimy,po prostu jak w bajce. Ale ostatnio on ma wątpliwości. Wałkujemy ten temat już parę dni. Jego jakiś czas temu zostawiła dziewczyna,bardzo to przeżył. Teraz on się boi zaangażować w ten związek, oddać siebie,zaufać mi kompletnie. Mi naprawdę na nim zależy, pokazuję Mu to na każdym kroku,ale On i tak się boi. Nie chce się wycofać,ale nie chce robić kroku do przodu. A ja mam dość tej niepewności. Może mogę go jakoś przekonać? Doradzcie mi, może któraś z was też miała taką sytuację?

Gość azdajica
wiesz co, moze to niefajne co powiem (i pewnie nie na to liczylas), ale odpusc sobie takiego chlopaka. To on powinien za Toba latac, a nie na odwrot. Napisalas, ze mu mowilas, ze Ci zalezy - i wg. mnie to wystarczy. nie daj soba manipulowac. I daj sobie spokoj poki jeszcze za bardzo sie nie zaangazujesz uczuciowo. \ Moze mu wtedy przejdzie i niech on wtedy troche polata

Gość nie pale nie pije
ile to trwa (od imprezy na ktorej go spotkalas)?