Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet t t

Dziewczyny brzydzi was to ?

Polecane posty

Gość facet t t

Mam znamie nad gorna warga ... w sumie to nigdy mi nie przeszkadzalo. Jednak ostatnio znajoma zasugerowala mi, ze to znamie jest oblesne i obrzydliwe no i zaczelo sie ... to na co uwagi nie zwracalem przez tyle lat (no prawie, zawsze golac sie trzeba uwazac by sie nie zaciac), nagle stalo sie przedmiotem, ktory zaprzata mi mysli. Powiedzcie szczerze brzydzi was to ? Usunac ? http://zapodaj.net/b06d92dd26f7.jpg.html

Gość fajne usta
do calowania

Gość zestressssowana
bardzo ładne usta i zeby:)

Gość ech wy tanie dzi...
oblesneeee

Gość sdfghbfgvf
nie brzydzi i nie wycinaj tego bo bedziesz mial potem znieksztalcone usta:)

Gość IhaveSomeFun
nie brzydzi :p masz bardzo ładne usta i bialutkie zęby :)

Gość nie brzydzi .....
.

nawet widoczne nie jest, jeśli mój mężczyzna miałby takie znamię nawet nie zwracałabym uwagi

Gość mwmw
jest ok:) nic oblesnego nie widze.

Gość wiesz kazda kobieta jest inna
mnie to osobiscie nie brzydzi, inna osobe tak. To jest tak samo jak z owlosieniem. Niektore kobiety uwielbiaja owlosionych, inne wygolonych na lyso :P Pytasz o walory estetyczne. Tak jak pisalam nie rusza mnie to znamie. Jednak nie zastanawiales sie by usunac je ze wzgledow zdrowotnych ? Skoro czesto sie golisz, pewnie ten pieprzyk jest czesto podrazniony, a to widomo do czego moze doprowadzic ;/

Gość dorapandora84
wow super

Gość freshmaker
mi sie to nie podoba, wyglada jak opryszczka albo kiła :o blee lepiej usun albo zamaluj czymś. bo tak to nie wiem .... albo zapuśc pejsy

Gość wweffwef
Mi to się niespecjalnie podoba. Trochę obleśne. Ale za to ząbki wspaniałe.

Gość nie brzydzi .....
jak dziewczyna naprawde kocha swojego mena to nic jej nie obrzydza :) moj tez ma takie znamiona i uweilbiam go w nie calowac :*

Gość pierworodkaqq
przede wszystkim to zbadaj dermatoskopem i badaj regularnie bo od całowania i drażnienia może wyrosnać jakieś gówno

Gość erbgfvwiuevr
Super ząbki i usta też apetyczne. Jeśli reszta też taka fajna, to musisz mieć powodzenie:) Znamię mi się podoba.

Gość onaonaonaonaonaona
wyglada jak pryszcz, brzydzi. poza tym masz ladne zeby ;)

Gość rtuhgfrtyuhjgftr6t7yhjgfrty
po tym co napisałas i po obejrzeniu zdjecia jedyne co przychodzi do glowy to to ze twoja kolezanka jest zazdrosna... masz białe ,,piekne zeby i ladne usta..to znamie dla jednego moe byc nieladne dla drugiego pociągajace. wezmy na ten przyklad cindy crawford..pieorzyk na gorna warga to jej atut..bez niego bylaby jak inne modelki..nijaka,szara nierozpoznawalna. http://www.celebrity-desktop-wallpaper.com/images/Cindy-Crawford/Cindy-Crawford-mature%20actress%20woman12.JPG POKAZ USTA TEJ SWOJEJ KOLEZANKI ...JESTEM PEWNA ZE NIE SA TAK LADNE chcialabym ci jeszcze napisac ze nigdy nie slucham rad przyjaciolek...nie chodze z nimi na zakupy itd itp zycie juz mi pokazalo ze kolezanka czesto zrobi wszystko zeby fałszywie ci doradzic...jak mi przyjaciolka radzi..włóż ta sukienke w tamtej wygladasz zle to wiem ze jest odwrotnie. kobieta dla kobiety zawsze bedzie falszywa.urody ci nie brakuje..spójrz z boku lepiej na ta swoja kolezanke. po operacji zostanie ci pewnie szpetna blizna..po co ci to kolezanke masz kiepsa bo ZACHWIAŁA TWOJA WIARE W SIEBIE JAKBYS CONAJMNIEJ gnijacy kalafior miala na twarzy. na twoim miejscu bylabym zadowolona ze mnie cos wyroznia...nie WYZUCAJ ZNAMIENIA..WYZUC KOLEZANKE

Gość facet t t
dzieki za opinie, widac nie ma sie czym przejmowac ;)

No usta masz zajebiste, a znamię nic a nic nie przeszkadza:) Jakbyś nie powiedział o tym, pewnie bym nie zauważyła:D

ładne, zadbane zęby, pełne usta, a znamię to "pryszcz" ja bym nie zauważyła nie przejmuj się komentami "znajomej" wszak, to tylko znajoma ;) odp.: mnie to nie brzydzi

Gość mini ratka
znamie jak znamie:) ale jaaakie ustaaa.!:D jedni maja znamie na twarzy, inni na d..e:P życie:D nie brzydzi:)

facet ale Ty masz w to uwierzyć tak, jak sam w siebie wierzyłeś (w swoją atrakcyjność), a nie teraz nam potakiwać, że JEDNAK jest Ok ;) rozumiesz co mam na myśli?

Gość ekomiko
wrzuc zdjecia całej twarzy:) :) znamie nie jest złe, moja kolezanka ma podobne - normalna sprawa. ale usta masz bosskie:)

Gość drtyuhijknbvcdrtfyuhjn
YYYY MYSLALAM ZE TO ZDJECIE KOBIETY @_@ piekne usta jak na faceta..widac ze przystojny musiasz juz dlugo nie dostrzegac zalotów tej kolezanki skoro ci tak od rzeczy pojechala daj spokoj widac ze ciacho jestes..z powodu jednej zakompleksionej baby z wątpliwym gustem nie ma sensu wprowadzac sie w kompleksy powodzenia jest dobrze