Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola frebola

wierzycie w przepowiednie o roku 2012?

Polecane posty

Gość ola frebola

ciekawa jestem czy boicie sie ze naprawde cos sie strasznego zdarzy w grudniu ? jak osobiscie sie troche boje

Gość nie wierze w to
nikt tego nie wiem ta na prawde a przepowiednie to se mozna wsadzic w dope

Gość boimyyy
a maja sie nie boisz? 21 maja tez ma byc niby koniec świata

Gość ola frebola
najbardziej prawdopodobne jest to : 2013 koniec świata według NASA Burza słoneczna tak bardzo wstrząśnie Ziemią, że padnie sieć energetyczna naszego świata. Ponieważ pod wpływem zjawisk mających swój początek na Słońcu stopią się wszystkie transformatory, zostaniemy pozbawieni prądu. A to oznacza, że padnie przemysł, bezużyteczne będą wszelkie systemy komputerowe, niemożliwa stanie się komunikacja. Taką wizję przedstawiają naukowcy z NASA oraz amerykańskiej National Academy of Science powołując się na badania aktywności Słońca. Nie mówią wprawdzie o zagładzie ludzkości, ale jedno jest pewne: jeśli Słońce zachowa się zgodnie z ich wyliczeniami, Ziemia będzie w tarapatach.

Gość freshmaker
ja się nie boję, bo uważam że to kolejna głupota tylko mocno nagłośniona i nakręcana. Koniec świata jest tak naprawde indywidualny dla każdego. Wyjdziesz i potrąci Cię samochód. Umrzesz. To będzie Twój koniec świata. (Oczywiście nikomu tego nie życze, podaję tylko przykład:) )

Gość sdjfhdkjbvglakdsjf
nie bedzie konca swiata w 2012 :P ktos sie pomylił w odczytywaniu tego kalendarza majów :P byl gdzies artykl o tym :P

Gość ola frebola
podobno Putin i kilka innych osob maja wlasne podziemne bunkry na wypadek katastrof w 2012

Gość freshmaker
hah oczywiście że mają :) i nie tylko oni, wszyscy ci "najważniejsi" są zabezpieczeni na wypadek czegoś takiego jak koniec świata, inwazja kosmitów czy inny shit to zrozumiałe przecież:)

Gość kika00
w tym roku w grudniu to jest tylko koniec kalendarza majów..wiec nie ma sie czego obawiac.. koniec swiata nastapi wtedy jak sie słonce wypali,spadnie na nas jakas asteroida,albo inne gowno,które rozpier*** ta planete na biliony kawałków..

Gość freshmaker
myślę że jest jeszcze pare innych scenariuszy:) np wielka epidemia, albo ludze się po prostu powybijają w pogoni za władzą i kasą.. Zresztą jak patrze na ten świat to wydaje mi się że jego koniec to jedno z najlepszych rozwiązań bo to co sie teraz dzieje przechodzi ludzkie pojęcie..