Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdania nie zmienie

Nie szanuje dziewczyn ktore stracily dziewictwo przed matura

Polecane posty

Gość zdania nie zmienie

moze jestem dziwny ale nie szanuje dziewczyn ktore zrobily to przed matura i po znajomosci trwajacej krocej niz pol roku,no moze 18 lat na upartego ujdzie ale ponizej to juz patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera

rzeczywiście , jesteś dziwny , ale my tu tolerancyjni jesteśmy , szanujemy normalnych inaczej

Gość freshmaker
no widzisz stworzyłeś sobie jakiś schemat i nie bierzesz pod uwagę żadnych czynników, nie można tak po prostu oceniać ludzi bo "tak sobie wymysliłem i tak ma być jezeli chcesz żebym cie szanował". To jest bardzo głupie podejście.

Gość łukasz21z
nie szanuje dziewic co mi kupy na klatę nie chcą zrobić.

Gość .ANAL i ZATORr..,
kurwa to już było

Gość jkldsahlkjlk
ale wiecie co ja wam powiem. jestem w 2 klasie liceum polowa dziewczyn u nas to juz nie dziewice i tez mi sie to wydaje jakiesa takie dziwne jak na nie patrze...bo one mi sie wydają jeszcze takie dziecinne ani one dojrzałe ani jakieś takie dorosle zachowujące a niektore to nawet jeszcze jak male dziewczynki wyglądają:D

Gość łukasz21z
powiem wam coś. poszlem kiedys na impreze do kolezanki. ta kolezanka miala psa ktorego dostala od swojego bratanka. ten bratanek miał kiedyś hodowlę jamników. i ja widziałem jak te jamniki robią kupy pod moim domem, ale nie wazne. żona bratanka ma córkę z którą spotykał się mój brat i mówil że ma wielkie cycki. i ta córka poszła kiedyś z tymi jamnikami na spacer, a ja wziolem mojego rotka i wiecie. on te gówna zeżarł. tzn od tych jamników, a jamniki zażarły jego. smutne ale prawdziwe..

Gość zdania nie zmienie
bo wiekszosc 17stek to jeszcze dzieci,szybko daly sie zbajerowac chlopakom