Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka**

Zwolenniczka PO Nawołuje Do ZABIJANIA Ludzi z PiS

Polecane posty

Oczywiącie tolerancja w stosunku do poglądów innych niz Twoje też adekwatna do poziomu zwolennika PiSuż PS 100 raz mówię- jestem apolityczna, wiem, że platforma mało działa- mało tego- wiem, że te słupki gospodarcze są trochę zmanipulowane, ale PiS krytykuję za braku kultury. O tym jest ten wątek- o braku kultury pewnych środowisk politycznych. Też nie toleruję tępoty. Trzeba było przeczytać 10 razy, jeśli masz kłopot z rozumowaniem.

Gość ljh;kg;;
tylko debile nie wiedzą że PO i pochodne rządzą w kraju 18lat, a popaprańcy jak marionetki mówia inaczej, że pis rządziło aż 2 lata...nie no niestety tego debilizmu nie da się wyleczyć, jesteśmy skazani na porazkę - współczuję wszystkim pracujacym

Gość i takie tępoty...
a ja po raz 101 powtarzam, że głupoty nie toleruję. skretyniała debilko. Ni ecierpisz kaczora, bo 5 lat powiedział do dziada spieprzaj. Na takim poziomi esa twoje idiotyczn eargumenty. Tępa zakuta pało :D

Oczywiście, jak się nie ma argumentów to się wyzywa i wykorzystuje się po raz 100 ten sam? Kaczyński, PiS, a w szczególności jego elektorat od 5 lat utrzymują poziom "spieprzaj dziadu". Dziś jest to samo. Szczególnie elektorat, czego popis dajecie. Pogrążacie się.

Gość i takie tępoty...
Masz tak nasrane w głowie, że tylko rzygać się chce. CO niniejszym czynię. RZYG :P :D

Gość ljh;kg;;
Maldie, może poczytaj co napisałem, doczucz się, pomys i potem pisz, jesteś smarkatą nidouczoną śmieszną osóbką. Kolega ma rację, a ty nie przyjmujesz tego do swego móżdżku

Od początku jest mowa o ZACHOWANIU, a on wyskakuje z preferencjami politycznymi. Nie ma racji, ale jako wyznawcy tej samej partii będziecie się wspierać.

wyzwiska elektorat psieje największą nienawiść i dziwicie się, że jesteście tak oceniani.

Gość ljh;kg;;
Bzdura koleżanko, największe chamstwo i syf roizpoczęło PO, to dopiero syf, jak możesz mówic takie rzczy, wam napaleńcom z PO sie klapki zamknęły na oczach, nie rozumiesz że Cię okradają? pewnie nie bo młoda jesteś i w szkole dziecino wełbie ci zawrócono.

Przeczytaj cały wątek, jestem apolityczna i nie popieram PO. Ale jeśli chodzi o poziom kultury ( A O TYM MOWA OD POCZĄTKU WĄTKU), to elektorat PiS prezentuje najniższy.

Gość ljh;kg;;
a ja tłumaczę że jest na odwrót

Ale tłumaczysz to polityką, a tu chodzi o zachowanie- wypowiedzi. Kaczyński dziś też jest bezczelny i wypowiedzi typu "zostali zdradzeni o świcie" są chamskie.

Gość poważny facecik
wszyscy są tacy sami. pod mur.

Gość ljh;kg;;
A tusk zanim został premierem zwysywał starszych od moherów, a kwaśniewski kłamał z wykształceniem, same hamy i oszuści i oni rządzą od 18lat, pomiń to że jeden sie wkurwia, i nie dziwie sie mu

I mówi się o zachowaniu elektoratu. A ja spotykałam się z tym, że pisowcy stwierdzali, że J.K. jest jedynym prawdziwym Polakiem i komuna go nie popiera itp. i czuję się urażona. Jakoś ze strony zwolenników SLD i PO nigdy nie spotkałam się z chamstwem.

Gość ljh;kg;;
CZemu urażona? bo może nie każdy ham deklaruje swoje upodobania, a może Ty nie pytasz? a moż nie spotkałaś się z hamstwem ludzi z napisem na czole - złodziej-kombinator-defraudant? Naprawde polecam zainteresowaź się najnowszą historią Polski, ale tą prawdziwa a nie z opowieści i TV.

Jako że nie popieram PiSu, powiedziano mi, że nie jestem prawdziwą Polką, to jest bezczelne.

Gość ljh;kg;;
jade śliską ręką pod wasze posty

Gość ljh;kg;;
podszyw postaraj się ok? no ok, możesz mieć jakąś anse, ale nie przesadzaj, p prostu ludzie maj dość, czasem mówia to co myslą a nie to co tv mówi.

Gość JESTEM CIEKAWA777/
PRZY STAREJ HISTORI JESZCZE TV NIE BYLO :D

Gość shhha
@ Noxelia Cytat:"Dlaczego polaczki musza sie tak poniżać, nawet wysłowic się babsko nie umie " Można poznać,że wypowiadająca się zwolenniczka PO to taka "Polka"jak Pierwsza Dama-takie samo pochodzenie.

Gość tak to prawda....
PO to największe gowno, we lbie tylko siano i ruchanie, totalne bezmozgie zera

Gość tak to prawda....
oczywiscie ze w PO jest najwieksze chamstwo i wulgaryzm

Gość to sobie rodacy wychodowali
wrzoda na dupie z tą PO.

Platforma Obywatelska nie nawołuje do zabijania nikogo. Platforma Obywatelska dba o to aby obywatelom żyło się lepiej. W końcu po to jest Platforma.

Gość co bierzesz???
co za agresywna, tłusta szmata :-o

Wszystko zmieniło się po katastrofie 10 kwietnia 2010 roku, gdy nowy prezes Prawa i Sprawiedliwości - Jarosław Kaczyński - zaczął zarzucać rządowi Donalda Tuska i Platformie Obywatelskiej winę za katastrofę rządowego Tupolewa i śmierć 96 osób obecnych na pokładzie. J. Kaczyński wypowiedział osobistą polityczną wojnę premierowi Donaldowi Tuskowi, kładąc kres dobrym relacjom między PiS a PO.

Gość master na minete zlowiłeś
już jakąś kafeterianke?