Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbra streison

W jakim wieku faceci chcą się chajtać?

Polecane posty

Gość barbra streison

Mam 25 lat i generalnie dość imprezowego stylu życia, chcę znalezc porządnego mena, ale czy istnieją sznse żeby znaleść w tych czasach chłopaka ktory szuka zony a nie dziewczyny do sexu? :) choć lubie poszaleć z nieznajomymi, to nie chcę uprawiać sexu z kimś kto nie myśli o kobiecie poważnie. Laski czemu Wy takie łatwe sie zrobilyscie???!!! Przez tofaceci patrza na nas jak na towar do ruchania. Jestem na was jeszcze bardziej wkurzona niz na nich!

Gość helllraiser
spierdalaj

Gość ożeniłaś sie?
:o

Gość barbra streison
Szczęściara, a ile mial lat Twój man jak sie oswiadczyl? to byla jego inicjatywa? kurwa gdzie on sie uchowal:) ma brata?

Gość bufddgfgg
wzięłąś ślub;)

Gość Baby Gum
A skąd takie przypuszczenie, że faceci chcą się chaitać?

Gość Eeee tam, twoje wywody to
o kant dupy potluc. Z 1szym facetem stracilam cnote w wieku 25 lat i jakos po 5 latach sie nie chcial ze mna ozenic, z drugim poszlam do lozka na 1szej randce i ten chce

Gość barbra streison
mam resztki nadzieii. chce porodic dzieci i zaczac sie rozmnazac jakos przed tzrydziestka a oni w tym wieku chyba nie są nastawieni na takie zaangażowanie. co tu robic i gdzie znalezc kogos normalnego:/

moj ma 26 ale od samego poczatku jak go poznalam mowil ze jestem jego idealna kandydatka na zone :P w przyszlym roku bierzemy slub :) oswiadczyl mi sie po pol roku :P

Gość kwartnik
Baśka, weź jedno pod uwagę jako pewnik, nawet jak kazanie , jeżeli swojemu nie dasz i odmówisz to pójdzie poszukać tanią dziwkę, która czeka pod latarnią , genów faceta nie zmienisz nawet gdy beczkę soli zjesz , facet nie znosi poniżenia od kobiety ale kobiety mają w genach pewne cechy i zalety , to należy wykorzystać dziewczyny , podrap faceta za uchem i powiedz słodko, że dzisiaj nie możesz ale postarasz się aby było fajnie i przyjemnie :)

Gość ha ha ale jaja
ozenilas sie????? chyba raczej wyszlas za maz:O

Gość barbra streison
hehe przetestuje Twoja metode. ogolnie to zauwazylam ze im bardziej mam wyjebane tym bardziej oni mnie pragna. moze ich trzeba ruchac i zostawiac, wtedy sa podkreceni, kto wie. to moje dziewictwo zrobilo sie smieszne bo dochodze do wniosku ze nie znajde faceta ktoremu jakos na tym bedzie zalezec i to docenia

Gość kwartnik
Baśka, nie baw się facetami , jeżeli powiedzmy poznałaś dwóch facetów, którzy są kumplami od wielu lat i zaczynasz kręcić z jednym z nich to nie popełnij podstawowego błędu aby dać się zaliczyć z jednym a za moment z drugim bo fatalnie wyjdzie i zostaniesz sama ze wspomnieniami

Gość bolą mnie stopeły :[
chyba hajtać, bezmózgi pierrdolcu 🖐️

moj ma 23, też chce się żenic :) (po moich studiach) generalnie myślę, że przesadzasz :)

Gość barbra streison
ja pierdole a tak chcialam miec jednego faceta na cale zycie:/ pojde na podryw do jakiejs turbokatolickiej oazy, chyba tylko tam sa szanse zeby facet nie ciagnal mnie do łózka:)

Gość barbra streison
dzięki laski, przywróciłyście mi wiarę w facetów. moze po prostu źle trafiałam:)

Poznaliśmy się na studiach, kilka lat narzeczeństwa, i się wkońcu oświadczył. Nie byłam pewna ślubu nie chciałam się żenić, jednak kochałam go i postanowiłam spróbować czego nie żałuje. Jednak dosyć mało się wyszalałam w swoim życiu ;) Ma 2 siostry brat się nie uchował :( :D

a ja ze swoim jestem 3 lata, myslę że ok 28- 30 faceci przestają już się bawic a jezeli mają wczesniej partnerke i ustabilizowane zycie to wcześniej :)

Poznaliśmy się na studiach, kilka lat narzeczeństwa, i się wkońcu oświadczył. ?? Myslałam że narzeczeństwo to okres po oswiadczynach :D

Gość kwartnik
to jest to właśnie, gdy na drugiej randce facet szczerze mówi kobiecie, że chciałby mieć swoją rodzinę i dwoje dzieci i gniazdko przytulne to kobieta woła ratunku , ludzie , jakiś zbok tu się przykleił i zwiewa mając dobry czas na setkę ale gdy po pewnym czasie przypomni sobie słowa faceta to faceta już nie ma i zmienił numer telefonu i szukaj wiatru w polu :)

Gość vielelola
mój po osmiu latach zostal w koncu zapytany czy wezmie ze mna slub i czy w koncu bedzie mial dzieci. uznalam, ze sie nie doczekam jego inicjatywy i przycisnelam do muru.:P takze mnie nie pytaj skad brac idealow, bo nie znam.;)

Gość vielelola
kwartnik, jesli to 20-letnia kobieta to moze zwiewa. 30-tka sie napala.:D

no ja też wolę określenie narzeczeni, ale musiałam to napisac :D nie każdy facet chce tylko brac panienki w kiblach na imprezie....

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
proszek- ladna z ciebie dziolcha ale malo ynteligentna:O