Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaania

Fałszywe alarmy od dwóch tyg, kiedy ja w końcu urodze???

Polecane posty

Gość malutkaania

2011] 01:18 [zgłoś do usunięcia] malutkaania Ja teraz jestem w 40 tyg, jutro termin. to trzecia ciąza. Dwie poprzednie przenosiłam, jedno malenstwo o 7 drugie o 5 dni i nie mialam zupelnie zadnych obiawów, zero skórczy, zupelnie nic, przez cale ciąze i dopiero w dniu porodów i z jednym i drugim regularne skórcze co ok 5 min i po 12 - 14 godz malenstwa byly na swiecie. czop odchodzil juz w szpitalu a wody juz przy bolach partych. Ta ciaza jest kompletnie inna. Jestem zdezorientowana. Skórcze mam od 5 miesiaca ciazy, balam sie przedwczesnego porodu. Teraz juz wszystko ok, ale skórcze codziennie, czasem rególarne, czasem nie. Mialam juz 4 fałszywe alarmy, i dalej nic dzis skórcze mam duzo mocniejsze niz wczesniej ale zupelnie nierególarne i bez sensu raz co 5 min a potem co 2 godziny, ostatnio co pol godz, nastepny za godzine itd. Jestem wkurzona, zupelnie juz nie panuje nad moimi emocjami, wkurza mnie to ze od dwoch tyg czakam zastanawiam sie czy to juz poród czy kolejny fałszywiec. Czop nie odszedł a naprawde chce juz urodzic. Dom wyszorowałam juz 5 razy, nawet firanki wyprałam i wyszorowałam za komodami i lózkami każdy kurz zeby tylko juz ten prawdziwy poród wywołac a tu dalej fałszywki, nastrasza ze sa rególarne i mocniejsze i za kilka godzin niespania w nocy cisza. To mnie juz strasznie denerwuje. Powiedzcie mi cos o takich dziwnych objawach, błagam bo zwariuje od tych skórczów oszustów!!!!

Gość malutkaania
tez próbowałam, juz wszystkiego, seksu, schodów, spacerów, sprzątania, kompotów z malin a nawet ananasa jadłam i draznienia sutków, to ostatnie pomaga ale wywolyje skórcze tylko na jakis czas i znowu zanikaja.