Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobrodziej

Nie umiem

Polecane posty

Gość Dobrodziej

Nie umiem tego zrobic z dziewczyna, jestem za niesmialy boje sie ze moje cialo nie jest zadowalajace dla partnerki (jestem nie gruby, nie chudy) i tak w wieku 22 lat nie mialem jeszcze dziewczyny w lozku

Gość nic z tego nie wyszło
nie dygaj............. ......... nadejdzie to spontanicznie :)

Gość zaniepokojona..
a ja nie umiem na jutrzejszą maturę (roz.) z geografii, chyba na nią nie pójdę, moje życie nie ma sensu, ja pierdolę, skończę w rynsztoku.... :(

Gość zaniepokojona..
a co! robię sobie następną kawę i uczę się do rana! jak nie spróbuję to dopiero będę nic niewarta! nie można poddawać się bez walki :) mam jakieś 4-5 h, życzcie mi powodzenia ;)

Gość poważny facecik
geografię wszyscy zdają. nie ma sposobu jej nie zdać :D

Gość zaniepokojona..
jednak nie... poddaję się walkowerem :( jutro będzie dzień mega doła i złości na siebie... ojej, już to czuję :o chcę umrzeć :(

Gość zaniepokojona..
ale ja nie obawiałam się, że jej nie zdam. tego byłabym pewna. ale pytanie - na ile? rozszerzona to nie to, co podstawa. ja podstawę zdałam w zeszłym roku bez przygotowań na 70%. czyli jak na pójście "na luzie" to chyba dobrze, nie? a rozszerzona z taką małą powtórką... nie, nie chcę. nie będę się ośmieszać wynikiem >50% :o jestem sobą rozczarowana... :( naprawdę źle mi, bardzo :(

Gość Dobrodziej
ale o czym ty gadasz.. mature to zaliczylem, gorzej z waznym meskim obowiązkiem.. :(

Gość poważny facecik
wszyscy zdają geografię..... nawet największe głąby

Gość zaniepokojona..
jak mnie wkurza takie gadanie. już nie róbcie tutaj z matury takiego banału, że bez niczego można ją dobrze zdać :o nie mówię, że to trudny egzamin, bo bym przesadziła, ale nie wygląda tak kolorowo, jak piszesz, facecik. no chyba że ktoś ma więcej szczęścia niż rozumu - wtedy może mu się uda ni stąd, ni zowąd... :(

Gość poważny facecik
nowa matura to pikuś a wiadomo trzeba się przygotować

Gość zaniepokojona..
więc właśnie o tym mówię - jak się przygotujesz, to dobrze zdasz, kurde niby oboje o tym samym, a kłócimy się :P idę spać, nie wiem co zrobię, ja nie mogę... chcę wpaść jutro pod auto, kurva niech dopadnie mnie niespodziewana, nagła (szybka i bezbolesna:D) śmierć... tylko rodziny szkoda :P

Gość nie ma głupich pytań
może znacie jakichś studentów filologii germańskiej? :) autorze - nic na siłę, dacie radę, kiedyś to zrobisz, spokojna głowa :)

Gość poważny facecik
ja znam mgr germanistyki, a co??

Gość zaniepokojona..
kurde, Autorze - jak laska Cię kocha, to w nosie ma Twoje ciało. :) tzn. nie do końca, ono jest ważne, ale jak się z kimś jest, to liczy się całokształt, gdybyś jej nie pociągał, to nie byłaby z Tobą :) więc nie przejmuj się tym. wiem, stres to stres, ale wierz mi, że jej to nie zrazi, chyba mniej więcej wie, jak wyglądasz? hehe laski boją się pokazać nago, faceci to samo... :D

Gość nie ma głupich pytań
założyłam temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4828285&start=0 ale jakiś ciul mi się wkręcił :o a ile lat ma ta osoba? kurde nie, absolwent mi niepotrzebny... muszę zapytać o coś kogoś, kto teraz studiuje... no ale skoro już znasz - to gdzie studiował ten ktoś? :) i jak dawno skończył?

Gość poważny facecik
UMCS ukończone w 2007

Gość zaniepokojona..
ale frajer :o ja nie znam chyba... a co, wybierasz się? :)

Gość zaniepokojona..
frajer było do tego faceta z jej tematu oczywiście!! nie do żadnego z Was :)

Gość zaniepokojona..
idę... powodzenia autorze, dzięki facecik :P a Ty od niegłupich pytań - przepędź tego gościa ! :D