Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hukiuloi

PRZEZ STRES WYPADAJA MI BARDZO WŁOSY...

Polecane posty

Gość hukiuloi

mam długie, za łopatki. Jeszcze niedawno były okay, ale odkąd zaczął sie stres związany z maturami jest tragedia. a tu jeszcze czeka mnie egzmain zawodowy na technika ekonomiste:( moje włosy nie dosc,że sa przesuszone( a stosuje odzywkę WAX, gliss Kur), i jeszcze w dodatku pełno ich na ubraniach, poduszcze. Jak temu zaradzić?

Też tak miałam wszystko przez stres. Zażywałam witaminy i przed każdym myciem wcierałam i nadal wcieram naftę. Już nie wypadają taką ilością:D

Gość beataaaa123
ja tez mam slabe wlosy, wypadaja mi z lepszymi i gorszymi momentami juz chyba od 3 lat. ale teraz jestem na 1. roku studiow i jest tragedia, robia mi sie przeswity!!! biore Zincteral (cynk forte) i skrzyp i pokrzywe, ale narazie zero efektow... :o

Gość hukiuloi
a wiecie co jest najgorsze? Że kondycja włosów tak spadła:( wczesniej miałam je bardziej nzawilżone, a teraz sa przesuszone:( No i to wypadanie... A ja nawet nie prostuję i nie suszę suszarką:(

Zapomniałam dodać że robię sobie maseczki z żółtka,cytryny i olejku rycynowego :D

Gość a jaaaaaaaaaa
gole jądra

Gość hukiuloi
ja mam kurcze uczulenie na nafte:( a jak sie robi płukanki z pokrzywy to daje to cos???

Zaparz pokrzywę,wystudź i płucz. Najlepsza jest młoda pokrzywa.

Gość hukiuloi
a taka z apteki co sa te zioła moze byc?

Polecam szmpon VIchy Dercos- taki z czerwonymi napisami- p/wypadaniu własów. Sa też kapsułki do wcierania. Troche to drogie, ale pomocne.