Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaalenaaaaaa

ugryzienie przez psa...

Polecane posty

Gość PSY SA JEBNIETE TAK JAK EWA33
🖐️

Gość eewew
niewonny człowke od drugiego "ludzia" też potrafi dotkliwie oberwac nawet nie wiedząc za co, tak i w swiecie zwierząt takze zdarzają sie takie ewenementy

Gość magdaaaalenaaaaa
no właśnie ja mu nic nie zrobiłam poprostu weszłam do pokoju, a on poopatrzył na mnie tak dziwnie i zaatakował.. poprostu

Gość dsgfsdfs
Ewa, 33 sama pie**olisz psu nie podobaja sie słabsze osobniki, które chcą zająć jego miejsce w stadzie jak sie jest cieniasem, słabszym od własnego psa, to się kupuje rybki albo ew. króliczka, jak juz napisałam, a nie tegoż psa i tyle pierdolisz i tyle ci powiem na kurwiarstwie to ty sie i moze znasz ale na psach ni chuja 🖐️

Gość nikt ci nie pomoze za to ze
moze i istnieja ale brakuje mi slow jak ktos pisze zeby od razu go uspila (tak naprawde nic nie wiadomo o sytuacji), a i moze nawet pies jest chory? moze miec guza na mozgu...i nie wie co robi

Gość jak zagryzie czlowieka
to tez bediesz mowic ze to nie jego wina ze moze jest chory :D:D

Gość lhooq
słuchaj, oddaj go koniecznie na szkolenie do kogos kompetentnego jesli nie umiesz sobie poradzic z jego wychowaniem. ja absolutnie Cie nie obrazam, tylko dobrze Ci radze. na szkoleniach porzadnie sie nim zajmą a Ty bedziesz miała spokoj. zrob to poki nie jest za pozno i nie pogryzł jakiegos małego dziecka.

żadne szkolenie przez obcych ludzi nie wyrobi autorce autorytetu i należnego miejsca w stadzie