Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lululu87lululu

wykorzystywana finansowo?

Polecane posty

Gość lululu87lululu

Hej, wiem, ze podobnych watkow bylo kilka, ale niekt sie juz tam nie udziela, wiec postanowilam zalozyc nowy. Moj problem jest natury finansowej I niestety nie wiem co w trj sytuacji zrobic, a mianowicie: Jestem z moim chlopakiem okolo 10 miesiecy. On na poczatku wiele mi pomogl (przez kiepskie rozstanie z bylum zostalam z niczym, nie mialam nawet gdzie mieszczkac:-/ moj obecny pomogl mi znalezc mieszkanie, zalatwil meble itp wiec gdy na poczatku to ja placilam za wszystko jak: jedzenie gdy cos zamawialiamy, alkohol itp nie przejmowalam sie tym. Niestety zycie w pojedynke przekroczylo moje mozliwosci I popadlam w dlugi:-( Raz pozyczylam mi spora sume pieniedzy, na pogrzeb jego dziadka, wiec nie potrafilam odmowic. To bylo pol toku temu, splacal mi to w ratach jako, ze mial wypadek I jest na chorobowym. Od niedawna odbieram I przywoze jego synka od jego ex jakies 40km od naszego miasta, na co idzie mi wiecej benzyny niz ja sama zuzywam przez miesiac:-/ on nigdy sie nie dolozyl. A od czasu swojego wypadku kupil sobie: konsole do gier, laweczke do cwiczen, zestaw odzywek, ciuchy utp. A ja nic sobie nic kupuje, bo nie mam pieniedzy:-((( Co robic?

powiedz mu, ze Cie nie stac na takie zycie i to jemu powinnas to powiedziec, a nie pisac na kafe

Gość ghfghfg
no wlasnie poweidz mu ze nie masz kasy nie daj wykorzystywac

Gość jak Was tak czytam to blada
idz na uczuciowy i poczytaj o chorobliwych skapcach..

Gość jak Was tak czytam to blada
on nie bedzei na sobie oszczedzal, bo zanlazl naiwna, ktora bedzie za niego placila.. wpadniesz w dlugi i wtedy zrozumiesz co sobie sama zrobilas!!!