Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brgdni

samotne wakacje faceta

Polecane posty

Hej :) Potrzebuję małej pomocy w ocenie sytuacji, moja może nie być obiektywna. Mój facet chce jechać sam na kolejne wakacje, tzn ze znajomą parą ( jego znajomi). Ja głównie z powodów finansowych nie mogę jechać, ale niestety nie czułam też żeby bardzo chciał tam ze mną jechać, jest mu to obojętne. Przełożenie wyjazdu na przyszły rok, żebym mogła z nimi pojechać nie wchodzi w grę - on chce i już, nie ma mowy aby razem pojechać na krótszy urlop i gdzieś bliżej niż na drugi koniec świata. Ponieważ jesteśmy ze sobą prawie cztery lata i nie mamy naście lat, zastanawia mnie czy to ma sens... Oczywiście planowanie wszystkiego odbyło się za moimi plecami, a moje pytania gdzie pojedziemy na urlop pozostawały bez odpowiedzi. Miałam dość wyczerpujące zawodowo 2 lata, więc czekałam na wspólny wyjazd żeby w końcu się rozerwać i pobawić wspólnie. Jest mi strasznie przykro w tej sytuacji i zastanawiam się, czy naprawdę mu na mnie zależy. Nie zamierzam ciosać mu kołków na głowie. Rozumiem, że podróże to jego pasja i bardzo mu na tym zależy, ale niestety znacznie bardziej niż na mnie. Jeśli teraz podejmuje takie wybory, to nie wróży to dobrze na przyszłość. Rozpisałam się, ale przechodzę do kluczowego pytania i liczę na liczne odpowiedzi panów :) "Czy jeśli kochacie swoje dziewczyny/partnerki to jeździcie w bajecznie piękne miejsca sami"? Z góry dzięki za odp :)

Gość tak to prawda....
po 4 latach to juz znudzil sie toba, pewnie szuka jakiejs nowej przygody

Gość jak Was tak czytam
na bank nie jedzei sam, nie lyknelabym tego.. cos kombinuej, moze juz dawno cos wymyslil jak ci przyprawic rogi.. pej go.. bedzie coraz gorzej, sadze, ze on mysli nad tym jak najlatwiej sie rozstac, zaden facet, ktory kocha swoja kobiete nie chce spedzac samotnego urlopu!!!

ja bym chciala i jade sama na wakacje , takie oderwanie to nic zlego dla pary...

Gość nhuiniu
Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, aby w powaznym 4-letnim zwiazku facet wyjezdzal sobie sam na wakacje, a raczej z para (czyli nie zaden meski wyjazd, to jeszcze potrafilabym zrozumiec). Nawet jesli nie stac Cie na wyjazd, to przeciez moglby Ci pozyczyc kase. Wybacz, ale to nie swiadczy dobrze o jego stosunku do Twojej osoby. Obawiam sie, ze po takiej akcji to bylby koniec mojego zwiazku z takim osobnikiem.

Gość looooooooo
nie do przyjęcia takie zachowanie, i jeszcze z Tobą nigdzie nie chce jechać. Co to za związek? 4lata to bardzo krótko, nie czas na znudzenie się sobą.

Gość mala mala miiiii
jak ja nie miałam kasy, bo studiowałam dziennie i to co sobie dorobiłam nie wystarczało na super wakacje to mój (wtedy jeszcze) facet, którego było stać, za oczywiste brał to, że albo jedziemy razem - on wykłada pieniążki a ja się dokładam ile mogę albo nie jedziemy oboje albo też jedziemy gdzieś gdzie jest taniej (jeśli nie stać go na ekstra wakacje dla dwojga) Twój facet jest jakiś dziwny chyba powinien czuć chęć abyś Ty też była szczęśliwa i przeżyła coś fajnego, albo nie chcieć zostawiać Cię samej

wow, szybkie odp nie jest ze mna tak źle, bo jednak oceniam sytuacje tak jak Wy. Jego strata :)

4lata i już znudzeni sobą?? dla mnie to dziwna sytuacja, na pewno nienormalne ....tym bardziej jeżeli nie chce tobie powiedzieć nic na ten temat, po czterech latach takie zachowanie już nie wypada