Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczka@@

nie wiem co robić! proszę pomóżcie!!

Polecane posty

Gość szukam ksiecia
"pojechałam tam na miejsce zeby sprawdzić czy faktycznie bedzie tam czekał....i sie nie pomyliłam....czekał... nawet napisał jakim samochodem przyjedzie zeby go rozpoznac.... a ja tak chcialam tam podejsc i mu nagadac ale zabrakło mi odwagi, balam sie e sie porycze, a tak nie chciałaby sie przed nim upokorzyc...." no cóz zajebistyn dowód na to ze miał cie w dupie :) nawet dobrze wyszło ...

Gość szukam ksiecia
powiedz mi jedno myslisz ze cie kocha?

wspolczuje ci z calego serca, ze tez takie gnoje chodza po swiecie, ile masz lat autorko?

Gość pomarańczka@@
mowi mi ze mnie kocha, ze gdybym odeszla to byloby mu zle...bardzo zle, ale wiem ze slowa to nie wszystko bo licza sie tez czyny i on na kazdym kroku mi pokazuje zemu na mnie zalezy, w taki sposób np ze: - caly wolny czas spedza ze mna, wspolnie chodzimy na basen, czesto wychodzimy do knajpki, do kina - znam jego rodzine on moja, traktuje mnie naprawde powaznie, mam z nimi dobry kontakt i on sie tym bardzo cieszy - znam jego znajomych kumpluje sie z nimi dosyc dobrze, czesto sie spotykamy np w czworke i gdzies wychodzimy - sam praktycznie nigdzie sie nie szlaja, jak idzie to na piwo ale wiem z jakim kumplem, zreszta znam ich wiec jak sie pozniej spotykamy to i tak wychodzi - bardzo czesto mnie przytula, caluje, zdarza sie np ze ja jestem w kuchni robie obiad a on akurat przechodzi to przyjdzie do mnie i mnie przytuli, da buziaka i mowi moje kochanie - jak jestem w pracy to dzwoni do mnie, pisze ze teskni - i jest bardzo zazdrosny, jak sie na mnie jakis facet patrzy, to od razu jest zniesmaczony ale jednoczesnie przytula mnie jeszcze mocniej albo pokazuje ze ja z nim jestem

Gość pomarańczka@@
mam 27 lat....

ladnie to wszsytko wypunktowalas, ale co z tego skoro koles pojechal sie spotkac na seks i zrobilby to, wyobraz to sobie teraz, gdyby nie to ze to bylas ty on by TO ZROBIL i nawet by sie nie przyznala gnida

Gość uri lalala
autorka watku juz pewnie dawno mu sie znudzila wiec szuka innych kobiet, nie wiem co w tym dziwnego? trzeba bylo nie dawac wszystkiego na tacy i jeszcze wspolne mieszkanie, a potem placz na forum ze facet sie znudzil juz, i bardzo dobrze ci tak