Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kissssss023

13-ty piatek!!!! pech

Polecane posty

a to chyba przez pogode. mnie jeszcze nic nie spotkało ale jeszcze dzien przedemna:)

Pech nie pech... nie bądźmy już tacy przesądni :D

Gość pecha to ja mam i bez tego
a dzis własnie mam baardzo dobry dzień ....dostałam zwrot ze skarbowego -600 zeta .Mąż kupił mi kiecke ...:) świat jest piękny A 13 piątek -pech...JAKI PECH?!?!?!

Gość Jaki tam pech :P Dziś się
dowiedziałam, że sprzedaję mieszkanie:D

Gość giniaminia
Pisałam już na swoim topiku. Dziś w nocy ukradli mojemu chłopakowi samochód spod bloku, parę dni temu skończyło się ubezpieczenie, dziś miał wykupić nowe :/

Gość wszyscy sa szczesliwi
pech jest dla tych co grzeszą 13 to liczba maryjna i piątek to dzień męki Jezusa i dlatego sie mówi kto skacze w piątek ten w niedziele płacze Matka Boża wybrała sobie, więc I 3 dzień miesiąca jako dzień szczególnie Jej poświęcony, prosiła, żeby w tym dniu przychodziły na modlitwę i ludzie z pielgrzymką pokutną. Pragnie aby zawsze w tym dniu gromadzono się jak najliczniej w Kościołach na modlitwie Różańcowej. Czy I 3 dzień każdego miesiąca stał się dniem poświęconym Matce Najświętszej? Ilu ludzi w tym dniu czyni coś więcej niż normalnie w duchu pokuty? Powiecie no, to nie od nas zależy. A od kogo? Czy wystarczy, jeśli tylko kapłan zapowie, że jest w tym dniu nabożeństwo, jeśli ludzie nie przyjdą Czy wszyscy znający orędzie fatimskie przynajmniej raz 1 3 każdego miesiąca zrobili coś więcej by spełnić żądanie Matki Najświętszej? Dlaczego 13 dzień a nie inny? I 3-tka jest liczbą szatana, mówi się pechowa trzynastka. W wielu hotelach na drzwiach pokoi nie ma numeru, 13 ale jest 12+1, żeby nie odstraszać klientów. Szatan przywłaszczył sobie tę liczbę jako liczbę super-doskonałości. Liczba 12 jest liczbą doskonałości Bożej (12 pokoleń Izraela, 12 apostołów, 12 bram niebieskiego Jeruzalem), szatan chce być czymś więcej? 121, chce zdobyć większą doskonałość niż Kościół, niż Matka Najświętsza. Czciciele szatana, ci, którzy go czczę, kłaniają się jemu i służą, tę liczbę wybrali jako swoją liczbę i znak rozpoznawczy. Matka Najświętsza przychodzi, więc z Nieba i pragnie, żeby ten dzień odebrać szatanowi i przeznaczyć na chwałę Bożą. Wiedziała już wtedy, że szatan 13 dnia, swojego dnia targnie się na życie Ojca św., wiedziała już wtedy, że szatan 13 dnia grudnia sprawi wielki ból Jej ukochanemu Narodowi Polsce i wie, co jeszcze będzie 13 niejednego miesiąca tego roku, czy za pięć, czy za dwadzieścia, czy za czterdzieści lat. Bracia i Siostry, z pewnością nie musielibyśmy z drżeniem modlić się o uratowanie życia Ojcu Świętemu, gdybyśmy I 3 maja rok wcześniej albo dwa, albo trzy lata wcześniej w takiej samej liczbie gromadzili się w swoich kościołach na modlitwie Różańcowej. Nie musielibyśmy 13-go grudnia 1981 r. rozpaczać nad losami naszej Ojczyzny, gdybyśmy 13-go grudnia, czy też stycznia, mniejsza już nawet o 13-kę, przynajmniej raz w miesiącu, jak sobie życzyła Matka Najświętsza w przyszli do świątyń, chociaż w takiej liczbie jak w niedzielę.

jakim trzeba być ograniczonym tumanem, aby wierzyć w pecha ze względu na dzień miesiąca? :o

Gość wszyscy sa szczesliwi
no niestety sa tacy co wszystko wierza a w boga nie chca wierzyc