Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiabasiastaaracia roznia

4 miesiąc ciąży gdzie na wakacje? w Polske czy za Granice?

Polecane posty

jak w temacie?

Gość a gdzie chcesz to jedź
co to za dylemat? są jakieś zakazy wyjazdowe?

Gość kasiuuunia
jak się dobrze czujesz to za granice:) a co! użyj sobie teraz bo za rok pewnie nie dacie rady

no wlasnie ludzi mi w pracy gadaja, ze jestem nie odpowiedzialana i ze nie doroslam do roli matki bo chce w ciazy jechac np. do grecji dlatego sama neiw iem

Gość mama synka 21 miesiecy
Przestan, nie sluchaj tych bzdur! Jesli ciaza przebiega prawidlowo to wszedzie mozesz jezdzic. Ja w pierwszej ciazy sporo podrozowalam (samolotem) do 7 meisiaca, bo taka mam prace. Teraz jestem w 18 tc i jutro lece na tydzien do L.A. Bylam u poloznej, ciaza moja przebiega ksiazkowo, wiec dostalam od niej zaswiadczenie w jezyku angielskim, ze ciaza przebiega prawidlowo i ze nie mam przeciwwskazan do podrozy oraz lotu. Do tego dostalam wydruk moich dotychczasowych badan oraz kontroli gdyby zaszla taka potrzeba, ze musze udac sie tam do lekarza i szpitala. Takze jestem przygotowana na kazda ewentualnosc i nie boje sie podrozy w ciazy, bo wiem jak to jest.

myślę, że chyba możesz jechać za granicę, ale jak masz być niespokojna, to lepiej pojedź po prostu nad nasze polskie morze :)