Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regyergyyg

Nie wiem co z robić :(

Polecane posty

Gość regyergyyg

Poznałem już ponad rok temu pewną dziewczynę.Poznaliśmy się nieoficjalnie na jednej imprezie, była tam z koleżanką i moim znajomym.Nie zamieniliśmy nawet słowa razem ale po jakimś czasie dostałem na gg jej wiadomość że bardzo się jej spodobałem i chciałaby mnie bliżej poznać.Jakiś czas rozmawialiśmy przez gg, pisaliśmy maile i tak dalej, doszło po jakimś czasie do spotkania na którym bardzo mocno się rozczarowałem bo dziewczyna nie dość całkiem inna niż siebie opisywała to pomijam już kwestię nagannego wyglądu co mi bardzo się nie spodobało a wręcz odrzuciło.Nie chcąc jej ranić postanowiłem zerwać znajomość tak żeby ją to nie zabolało, tłumaczyłem przez parę tygodni a Ona była nachalna i się narzucała.W końcu powiedziałem jej prawdę a Ona dalej miała problemy i się narzucała i marudziła.Na koniec dowiedziałem się że ona mnie kocha :( zakochała się we mnie i nie może beze mnie żyć.Dla mnie to szok tym bardziej że znamy się niecały rok tylko z rozmów i maili a raz tylko spotkaliśmy się w realnym świecie.Dziewczyna pisze do mnie i błaga żebym jej nie odrzucał bo mnie kocha a ja zerwałem całkowicie kontakt ponieważ nic nie czuję i nie chcę czuć.Ona tego nie umie zrozumieć i zaczyna mnie już irytować.Z drugiej strony bardzo mi jej żal bo wiem jakie ona teraz piekło przechodzi, sam tak miałem kiedyś :(

Gość muminek105
bzyknij ją bez gumki

Olej ścierwo które nie zna pojęcia "kocham" i używa je tylko po to by zawrócić Ci w głowie... nie może Cie kochać po tak krótkiej znajomości i tak niewielu kontaktach...

Gość Bialostoczakna180
powiedz delikatnie ale stanowczo ze w tym temacie juz jej wszystko powiedziales i bedac z nia skrzywdzilbys ja jeszcze bardziej. A potem pozostaje juz tylko ignorowanie. to troche potwa ale zrozumie.

Gość regyergyyg
Już je to tak właśnie powiedziałem, wytłumaczyłem racjonalnie itp Jestem dorosły i wiem co gadam i jak się zachować w takiej sytuacji, problem w tym że Ona tego nie rozumie i nie chce.

Mimo wszystko ignoruj ją, wiem ze bedzie to ciezkie, ale jak tylko dostaniesz jaka kolwiek wiadomosc nie czytaj tylko od razu kasuj. Jesli ona widzie ze odpisujesz jej to liczy na to ze jednak moze cos.. a tak ignorujac ja w koncu sobie odpusci.

Gość regyergyyg
Niby tak ale nie zniżę się tym zachowanie do poziomu śmiecia ?

Nie bo juz jej wytłumaczyłes nie raz ze nie chcesz miec z nia kontaktu i prosiłes by to uszanowała. Wiec Ty zachowujesz sie wobec niej fair.

Gość regyergyyg
Szkoda tylko że ona tego kompletnie nie rozumie