Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

problem z sola do zmywarki

Polecane posty

jak ja wsypujecie? bo mnie sie wydaje ze powinnam miec taki specjalny loejek do dozowania soli..a ja go nie mam...lyzeczka sypie sol i tak sie pali czerwona kontrolka jak bym jej nie dala..

Gość bukaaa
ja mam taki specjalny lejek. Może sypiesz za mało?

no wlasnie ja nie mam lejka!nie dostalam ....sypie lyzeczka...a prosze powiedz mi -czy jak odkrecasz zakretke od soli to tam wybija woda? bo u mnie jest.

ja mam lejek, ale nie chce mi się go wyciągac, sypię prosto z pudełka pewnie za mało tej soli dajesz, jak łużeczką, bo tam ze 2 kilo wchodzi, to nie sądze, żebyś 2 kilo łyżeczka sypała :)

Gość lejek nie ma nic do tego
wsyp więcej, u mnie jest woda, za to sól się nie zużywa, nie wiem czemu :o

tak, w dnie zmywarki cały czas stoi woda sypiesz sól, to ona wypiera ta wodę, która wylewa się na zewnątrz

aaa..ok ok...czyli wszystko jest ok ze zmywarka...hmm...kros napisal ze tam wejdzie dwa kilo...to mam za kazdym razem sypac sol? czy wsypac calai zmywarka pobierze sobie dana ilosc? bo tego nie kumam,..

aaa..ok ok...czyli wszystko jest ok ze zmywarka...hmm...kros napisal ze tam wejdzie dwa kilo...to mam za kazdym razem sypac sol? czy wsypac calai zmywarka pobierze sobie dana ilosc? bo tego nie kumam,..

Gość bukaaa
Wsypać, ile wejdzie i myć póki nie zaświeci się kontrolka. Ja na jednej "porcji" myję już chyba 2 miesiące.