Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotannnnnnanan

niech mi ktos pomoze

Polecane posty

Gość zdruzgotannnnnnanan
studiuje i nie mam czasu juz na prace. Tzn dorabiam sobie ale takie smieszne sumy ;d np 30 złotych na tydzien i to jak nie mam depresji, bo jak mam to wtedy nie ide. Teraz zamiast robic to co powinnam , to siedze, krzywie kregoslup i wypłakuje oczy

Gość uri boykaaaaaa
mozesz dawac korepetycje i zarabiac troche kasy. weź sie za siebie :O i zacznij cwiczyc na ten kregoslup

Gość szukam ksiecia
"tak szczerze- byłam ta najgorsza w rodzinie, znecanie sie fizyczne i psychiczne, do tego stopnia ze odprawiano modly, zebym zdechla. Przy gosciach i uwaga! buhaha przy MŁODYCH i pieknych chlopakach gadki jak strasznie brzydka to nie jestem, co moja rodicielka uwielbiała wrecz itp. itd. ale nie chce mi sie o tym gadac..." nienawidze twojej matki "buahahaha" ???!?!??! to nie jest smieszne a raczej smutne dziewucho tu nie ma sie z czego smiac.... :o

czyli zero poparcia w rodzicach...tobie jest potrzebny ktos komu zaufasz,moze wlasnie jakis fajny chlopak,ale taki na poziomie.jedynie dobra sytuacja psychiczna sprawi,ze rozstepy nie beda wazne.tylko jak to osiagnac?ja mialam w sumie tylko ojca d bani-bardziej ten typ dziecka co ucieka w pizamie:P ale duze poparcie w reszcie rodziny,wiec moje ego jest ok.choc tez mi sie zdarza,ze jestem nerwowa albo budze sie w nocy i placze (chore,bo w domu juz 9 lat nie mieszkam) i sie zastanawiam dlaczego akurat ja :/ moze sie zglos do grupy DDD-tych od rodzin dysfunkcyjnych.moze tam znajdziesz przyjaciela.a bralas kiedys jakies prochy?

Gość szukam ksiecia
ja sie moimi rozstepami nie przejmuje poprostu wiem ze ich nie bedzie :)

Gość zdruzgotannnnnnanan
tylko, ze ja mam kolejny problem- nie potrafie nikomu zaufac. Moze dlatego, ze bedac dzieckiem zajmowalo sie mna sporo osob, kazdej zaufalam, a kazda mnie zostawiala. Np niania. Nie biore prochow, bo uwazam ze one otepiaja a juz i tak jestem dostatecznie otepiona. Poza tym nie rozwiaza problemu. Kurcze nie wiem. Wiem, ze nie moge tak dluzej zyc. WIem to. ALe kurcze nie wiem co ja wlasciwie chce od zycia.

Gość zdruzgotannnnnnanan
szukam ksiecia- nie mów hop póki nie przeszkoczysz:) zle Ci nie zycze, wlasciwie nikomu rozstepiw i tego typu kwiatkow nie zycze, ale nigdy nie mow nigdy, ze takim sloganem trzasnę. Myslisz, ze w wieku 17 lat bym myslala co bedzie? ... a te buhahaha to histeryczny smiech...

Gość szukam ksiecia
to bardzo smutne co mówisz...wiesz :o

Gość uri lalala
ja sie moimi rozstepami nie przejmuje poprostu wiem ze ich nie bedzie :O

Gość zdruzgotannnnnnanan
najsmieszniejsze, ze sa ludzie, ktorzy za dobrze mnie nie znaja i uwazaja ze jestem taka radosna:) Wielu ludziom pomoglam, wyciagnelam ich z depresji, a oni uwazaja, ze ja jestem taka szczesliwa. Z takiego dobrego domu :( Hipokryzja i wielkie show :( Jestem zaniedbana masakrycznie :( Boże.... A przytyłąm dlatego, ze pocieszma sie jedzeniem....

Gość szukam ksiecia
"szukam ksiecia- nie mów hop póki nie przeszkoczysz zle Ci nie zycze, wlasciwie nikomu rozstepiw i tego typu kwiatkow nie zycze, ale nigdy nie mow nigdy, ze takim sloganem trzasnę. Myslisz, ze w wieku 17 lat bym myslala co bedzie? ... a te buhahaha to histeryczny smiech..." ja mam rozstepy i to duze..."wojenne blziny ale sie nimi nie przejmuje bo wiem ze znikna jeszcze nie wiem jak ale wiem ze ich nie bedzie :P a jak miałam 17 lat to miałam figure modelki ale charakter debila...teraz moze nie mam figury modelki ale jestem fajna :P

daj sobie czas,w sumie nigdzie ci sie nie spieszy.a rozstepy powoli zbledna.w sumie pierwsze slysze,zeby sie same tworzyly bez przyrostu wagi,wiec moze sie wybierz do dermatologa? a jesli chodzi o psyche,to skoro nie masz w rodzinie bratniej duszy,to na razie ogranicz kontakt do minimum.potem powoli zacznij ukladac zycie.moze znajdziesz w sobie jeszcze sile,zeby pokazac im ze jednak cos potrafisz?wiesz skonczyc studia,pojsc do pracy,byc samodzielna,a po drodze przyjaciele sami sie trafia.nikogo nie musisz na sile wpuszczac do swojego zycia.juz mnie tu kiedys wysmiali za jedno zdanie,ale je napisze raz jeszcze "szukaj dobrych ludzi"-oni naprawde istnieja,ja mialam ogromne szczescie paru poznac.zawsze sobie powtarzam,ze moje zycie zaczelo sie w srednich okolicznosciach,nie mialam podane na tacy,ale kurcze mialam duzo szczescia po drodze! ide na lunch,bede potem:)

Gość zdruzgotannnnnnanan
Szukam księcia. Kobieto co jest smutne, że mogą CI się pojawić rozstępy? Może i smutne ale życiowe. Np w ciązy, jak najbardziej mogą Ci się zrobić rozstępy. Są choroby, ktore powodują rozstępy np Cushinga itp. itd. Zawsze mozesz na cos zachorowac, takze na depresje, takie zycie... ALe jak mialas dobry start to mysk pozytywnie. Ja odkad przyszlam na swiat i to cudem zreszta to moje zycie to pasmo cierpien, takze wiesz...

Gość uri lalala
wielu ludzi pociesza sie jedzeniem, ja tez, ale jakos nie tyje :P

Gość uri lalala
od brania lekow tez sie robią rozstepy

Gość szukam ksiecia
"Kobieto co jest smutne, że mogą CI się pojawić rozstępy? Może i smutne ale życiowe. Np w ciązy, jak najbardziej mogą Ci się zrobić rozstępy." smutne jest to co ty mówisz o sobie i swojej matce.... to jedno a drugie to to ze mam po ciazy rozstepy i to duze ale uwazam ze facetowi to i tak nie przeszkadza w drodze do celu :P ;) po za tym jestem fajna :)

Gość zdruzgotannnnnnanan
tak szczerze- smacznego :) Wiesz, ale obawiam się,że z tą depresją to niczego nie osiągnę i sprawdzi się proroctwo mamy,że skończe w rynsztoku. Poza tym mam jakies fatalistyczne mysli, ze za rok jakis glod na swiecie bedzie i roztsepow nie usne hehe :) Jestem walnięta, mega walnięta:)

Gość uri lalala
masz dzeicko, faceta chyba tez a w nicku, ze szukasz ksiecia? :O

Gość uri lalala
no tak, wszystko drozeje, nie wiadomo co bedzie za rok :O

Gość zdruzgotannnnnnanan
Anetka przeciez to jakis link do gry:) Wiecie co, a teraz zaczelam sie cieszyc jak glupia i smieje sie sama do siebie. Jakies rozdwojenie jazni. Plakac w jedm momencie a w drugim sie smiac :(

Gość uri lalala
wyjdziesz z tego, ja tez miewam czasem dołki, kazdy je miewa ;) trzeba sie wziac za siebie, wiecej ruchu, kupic jakies nowe ciuchy i bedzie OK. idzie lato, wyjechac gdzies, pobyc wsrod natury, pooddychac swiezym powietrzem ;)

Gość szukam ksiecia
"masz dzeicko, faceta chyba tez a w nicku, ze szukasz ksiecia?" no i? jak napisze na płocie dupa to pomyślisz ze to naprawde dupa i bedziesz ja chciał głaskac ?

Gość ???iil???
a rodzice bili cię? gnebili psychicznie stąd te zanizona samoocena????

Gość uri lalala
za wulgarna jestes jak na ksiezniczke i jaki przyklad dla dziecka? :O wstyd

Gość zdruzgotannnnnnanan
a wiecie co... zqaczelam myslec, zeby sie spakowac i pojechac na dwa dni do domu, Wywale kase a pewnie tam sie nic nie zmieni. a ja ciagle tam jezdze i mam nadzieje, ze choc troche sie ogrzeje. Ale sie jeszcze nigdynie ogrzalam Tam jest pospiech, chaos, krzyk a matka to krolowa sniegu. Lodowata jak sopel kobieta. Boże a jak i tak tam jezdze, zeby mnie troche sponiewierała. co gorsza jeszcze sie ludze, ze tym razem moze bedzie inaczej!

Gość zdruzgotannnnnnanan
??!!?/ i to i to

Gość uri lalala
malo kto ma idealnych rodzicow.

Gość szukam ksiecia
"uri lalala za wulgarna jestes jak na ksiezniczke i jaki przyklad dla dziecka? wstyd" masz racje :)

Gość szukam ksiecia
dlatego ksiecia nie mam :P za meza a normalnego faceta :P