Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest okropne,,,d,d,

Wiecie co jest straszne ? Życie z jedną osobą przez kilka lat lub całe zycie !!

Polecane posty

Wy pewnie myslicie inaczej ,ale dla mnie to przerazająca wizja !!! Widziec jak ta osoba sie starzeje i przestaje sie podobac, tyje,pojawiaja sie zmarszczki ,z czasem mamy dosc jej towarzystwa i tlumaczymy to sobie miloscią i przywiązaniem. Dla mnie to okropne !! Szybko sie nudze dziewczynami , w ogole ludzmi. Mam kilku kolegow,znam ich od kilku lat,strasznie mnie wkurwiają kiedy widuje ich codziennie, jesli jest to spotkanie raz na miesiac to ok I nie piszcie mi tekstow kto ci poda szklanke na starosc:D Bo ja starosci nie chce dozyc,starosc jest okropna, chyba ze pojawią sie leki na takie schorzenia jak parkinson,rak i alzheimer

Gość uri boykaaaaaa
ty juz jestes stary, a na dodatek glupi i zdziadzialy

Piekny komentarz z polotem i finezją :]

Gość vbm
ja tez tak mam ze wszystkim się szybko nudzę...mam kolezankę z którą sie widuje raz na miesiąc-dwa i to mi wystarcza...gdy chce przychodzic czesciej to zawsze jakos ją spławiam....tak samo z rodzeństwem męża,tez mnie wkurza jak za czesto chca przychodzić....ale z mężem jestem 10 lat,8 po slubie i mi się nie znudzil...kochana osoba chyba sie nie znudzi,bo jak moze sie znudzic ktos kogo kochasz?

Gość genowefaa
Razem się zestarzeć - to jest najpiękniejsze.

Gość Zamiast
A dla mnie nie. Właśnie wizja płytkich krótkich nic nieznaczących związków jest straszna. Nie boję się upływu czasu.

Gość uri boykaaaaaa
autor topiku jest nudny :) kims tak plytkim to sie najpredzej mozna znudzic. inaczej jak ktos jest inteligenty, dojrzaly, taka osoba trudno sie znudzic

A co ty mozesz o mnie wiedzieć kobito która broni Noxelii ? autor topiku jest nudny -- HA HA

Gość uri boykaaaaaa
bo to prawda, jestes przecietnym niedojrzalym psychicznie chlopaczkiem, miliony takich :O a malo tych naprawde wartosciowych, co to zawsze maja cos madrego do powiedzenia, nigdy nie pisza idiotyzmow w stylu tego tematu ;) kazda dziewczyna szybko by sie znudzila takim glupcem co mysli jak ty. a jak ktos bardzo madry, to moze i sie zestarzec, a zawsze bedzie atrakcyjny, bo jego madrosc sprawia, ze jest inny od przeciatniakow :) podsumowując jestes nudny jak flaki z olejem

Gość widać obserwujecie się
może słowo "nudny" o autorze nie jest adekwatne, ale odludek, mruk, ponurak niedojrzały emocjonalnie - na pewno:) Taki Piętaszek z bezludnej wyspy, nie umiejący integrować się z ludźmi. Żyj sobie jak chcesz, to twoje życie. I jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Widocznie własne towarzystwo sam na sam ci wystarcza :)

Gość Canon_youCAN
uri - daj se spokoj , bo gadasz bzdury jak reszta bab na forum. Wiesz ilu jest tu prawiczków i innych przegranców ktorzy są inteligentni ,mozna z nimi porozmawiac o wszystkim ,są mili ,uprzejmi dla kobiet jak BLE BLE ,ale ciagle odrzucani...z jakiego pwoodu ? Niesmialosci i glownie wyglądu. W dupe mozna sobie wsadzic takie pierdolenie ,ze liczy sie wnetrze . Taa liczylo sie ,ale w latach 80.90 a teraz? Przyklad : Cream probuje poznac dziewczyne w realu nie udaje mu sie, na portalach randkowych to samo ,na czacie rozmawia z innymi ,sa zainteresowane ,pokaze fotke... uciekają i nie chcą gadac:O Wygląd & Kasa wartosciowych kobiet jest niewielki procent :(

Gość szukam ksiecia
"Wiecie co jest straszne ? Życie z jedną osobą przez kilka lat lub całe zycie !!" daletgo mamy znajomych, kolegów, koleaznki, wypady do pabu, baskie badz meskie wieczory :) niekt wam nie kaze zyc samemu :P

Gość nuszą się nudni
Nudzą się tylko nudni ludzie ( i co gorsze zanudzają innych). teraz już wiecie dlaczego nudzicie się z innymi ludźmi? Z dziewczynami? Jest taki wyższy poziom bliskości , pewnego rodzaju jedność oparta na decyzji o miłości, dla was nudzących się pewnie niedostępna i niezrozumiała, coś przybliżonego dla was do zrozumienia to porównanie do więzi rodzinnej matki i dziecka ...gdy taka więź jest to dziecko dla matki jest najbliższe i jest jedność nawet jak dziecko ma swoje wady, ale one nie niwelują tej szczególnej jedności na absolutnym poziomie i do końca życia. W tym wyższym poziomie bliskości opartym o decyzji o miłości i wyłączności, jest coś takiego że ani zmarszczki , ani starzenie się ciała, ani inne przypadłości z chorobami włącznie , mimo upływu lat aż do późnej starości...nic nie umniejsza tego podobania się sobie i właściwie bycie ze sobą to tak jak uzupełnianie się dwóch niekompletnych części do kompletnej jedności. Pewnie do takiej relacji damsko-męskiej muszą się spotkać obie osoby o predyspozycjach do takiej decyzji o miłości , osoby nie znające pojęcia nudy. Ale dla was coś takiego jest niepojęte i pewnie jesteście niezdolni do wejścia na taki wyższy poziom...a co dopiero mówić o pozostaniu na stałe na tym wyjątkowym poziomie........wy zamiast tego macie nudę bo jesteście nudnymi ludźmi pozbawionymi pewnych zdolności...i tyle.

Gość uri boykaaaaaa
widocznie nie trafili na wlasciwe dziewczyny. ja sama mam niesmialego chlopaka i ejstem pierwsza dla niego, tez wlasnie taki typ niesmialego, wrazliwego, niepozornego chlopca :)

Gość uri boykaaaaaa
piekny post ten wyzej, zgadzam sie!!! po prostu wiekszosc ludzi to bydlo a bydlo ma tego typu problemy...