Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_2190

Mam problem ponieważ

Polecane posty

Gość malutka_2190

Witam wszystkim. Wiem ze forum nie jestnajlepszym rozwiązaniem na problemy ale postanowilam jednak napisac bo nie daje juz rady i mam nadzieje ze są tu osoby ktore byly lub sa w tej samej sytuacji co ja. No wiec tak z przyszla tesciowa bylo swietnie dogadywalysmy sie i zylysmy w zgodzie do dnia kiedy to okazalo sie ze nie jestem w ciazy i nie chodze do pracy z powodu uciązliwych objawow. (pracowalam na czarno). Tesciowa ma mi za zle to ze nie mam pracy ani pieniedzy i rozawiajac z nia sam na sam uslyszalam od niej takze takie slowa ktore byly dla mnie bardzo przykre poniewaz pomagalam jej jak moglam w domu a jak chodzilam do pracy to pieniadze tez dawalam za wyzywienie i utrzymanie ( jezdzilam tam tylko w weekendy) i tesciowa nagle zaczela mi wypominac ze musiala mnie utrzymywac i wyzywic. Powiedziala takze ze nie moge na nia liczyc i na jej syna rowniez. Powiedziala to tak gdyby chodzilo mi tylko o pieniadze. Moj chlopak o niczym niewie. Boje mu sie powiedziec o tym wszystkim poniewaz sprawa nie jest latwa a wiadomo ze mama jest mama wiec bedzie trzymac pewnie jej strone. Coż mam w takiej sytuacji zrobic??

Gość Illka
"przyszła teściowa" ma trochę racji nie jestescie żonaci wiec dlaczego ona i jej syn a Twój chłopak mają cie utrzymywać?? Wiele moich koleżanek w wieku 18-19 lat mieszka u swoich chłopaków są na ich utrzymaniu bo same dopiero konczą zawodówke. Sama bym tak nie mogła być na czyjejś łasce.... wyprowadx sie bo sie kompromitujesz albo znajdź prace

Tylko wlasnie o to chodzi ze ja tam nie mieszkam. Jestem tam tylko w weekendy wiec tak do konca to ona mnie nie utzrzymuje bo poki mialam prace to jej kase dawalam a chcialabym wrocic do pracy tulko ze ze wzgledow na objawy jest to nie mozliwe. Co zjem to laduje w lazience a praca no chcac nie chcac jest fizyczna. A mi naprawde nie chodzi o pieniadze i o to zeby oni mnie utrzymywali ale o sam fakt ze ona mi wypomina to co bylo pare lat do tylu az do teraz.

To jesteś w ciązy czy nie? Czy może masz jakiś inne objawy choroby. Bo nie rozumiem o co właściwie chodzi. Wg mnie powinnaś pogadać jednak z swoim facetem.

Jestem w ciązy dokladnie to juz teraz w 3 miesiacu. Ale objawy nadal nie ustepuja. BYlam z tym u lekarza i lekarz zapisal mi tabletki ale mimo tego tak czy siak przynajmniej 2 razy laduje w lazience. Wiec zostalam zmuszona do odejscia z pracy poniewaz pracowalam na czarno.