Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pepe pani dziobak

Paląca nastolatka... Ja

Polecane posty

Kochani, mam 19 lat i palę raz na jakiś czas. Naprawde rzadko, np paliłam sobie na wakacjach . potem przez cały rok szkolny nic. i dopiero na zakończeniu z koleżanką 3 fajki. potem po dwóch tygodniach na imprezie kilka. To było poza domem, więc nikt nic nie wiedział. A wczoraj tak jakoś mnie naszło że zajaram sobie przy oknie u mnie w pokoju. Uchyliłam je tlyko bo nie chciało mi się ściągać wszystkich dupereli z parapetu. No i tak jakoś pech chciał że odrobinka popiołu poleciała mi na parapet. Dzisiaj moja mama to zobaczyła... nie przyznałam się, tzn nie spytała wprost czy palę. Ale chyba się domyśla. Wiem powiecie że jestem pełnoletnia i moge robić co mi się podoba. Ale mam wielki szacunek do mojej mamy, kocham ją nad życie. I nie wiem czy się przyznawać czy nie. Ona sama zaczęła palić w wieku 17 lat a w miom wieku już paliła ze swoją mamą. Ona nie chce żebym się wciągnęła bo wie jaki to zły nawyk. Ale ja sie nawet nie zaciągam tak tylko rekreacyjnie :P Jak myślicie, przyznać się? jak jest z wami? palicie przy rodzicach? kiedy oni sie dowiedzieli?. Albo czy wasze dzieci palą przy was?

Gość jeśli rodzice nie palą
to i tak czują

Rodzcice palą oboje... zawsze starałam się żeby nie wyczuli. okno miałam otwarte przez cały dzień a jak wracałam po imprezie na której paliłam to to było w środku nocy, od razu szłam się wykąpać więc nie czuli.

Gość kleo*****************
Ja mam 20 lat i nie mieszkam z rodzicami a mimo tego i tak nie wiedzą,że palę.Kiedyś wiedzieli ale powiedziałam że rzuciłam niestety po kilku tyg. znowu zaczęłam palić no i wstyd mi było się przyznać. Chyba nigdy się nie dowiedzą :D

Lubisz Fineasza i Ferba? :D Ja też palę(ostatnio na sępa, bo nic kasy nie mam) i moi rodzice o tym wiedzą... Na początku byli wściekli, wiadomo. Na ich miejscu bym siebie zabiła za to :D I chociaż nie robię tego przy nich, to i tak maja świadomość, że jak wychodzę, to popalam :P

Gość berlinkaaaj
ja lubię sobie zapalić np przed maturą geografii :D no dobra palę nałogowo.... bez moich marlborasów czuję taki niepokój :D

Przyznaj się, okłamując ją robisz jeszcze gorzej. Ja zaczęłam palić jako 16latka (z głupoty oczywiście) ojciec znalazł w moim płaszczu papierosy i mówi do matki: Wiesz, że nasza córka pali? A mama: No wiem (myślała o starszej córce) a ojciec nie, ta, ta druga:D Schował mi fajki z powrotem do płaszcza i powiedział, że jak palę to palę ale żebym rzuciła póki nie jest za późno, miał rację a ja głupia go nie słuchałam :(

Mam 10-letnią siostrę. Disney channel jest na porządku dziennym ;p A Fineasz i Ferb to jedyna bajka którą zniosę. Nie moge patrzeć na Montanę albo Bliźniaków... o.O .. Hmm Czyli jak mnie zapyta to chyba jej powiem, do tej pory nigdy o to nie pytała.. chyba się boi odpowiedzi ;p

Gość to głupota by palic
rujnujesz zdrowie i budżet bo to koszt 300 zł miesieczny