Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolcia :)

STARACZKI!! Starania o dzidziusia - jakie były Wasze pierwsze objawy ciazy??

Polecane posty

?? prosze odpwoiedzcie... co powinnam zrobic? kiedy wogole jesli juz powinno sie udac na pierwsze badanie bhcg? po oczekiwanej miesiaczce czy mozna isc tez przed? czy bedzie juz wiarygodne? czy cos pokaze??

Gość zawsze możesz zrobić
wstrzymaj się aż minie termin okresu. Zbyt wiele ciąż kończy się b.wcześnie -po co się stresować?

masz racje dziekuje za pomoc :)

Gość witammmmm:):):):)
ja tez staram sie o DZIDZIE z moim kochanym MEZUSIEM,to juz 7 miesiac!!! niewiem czy nam sie udało okres powinien byc za 3 dni,mam lekki ból piersi ,ale to nie jest zaden objaw bo zawsze mam tak przed @,temp 37,05,lekkie bóle podbrzusza czasami,i to tyle test robiłam 3 dni temu i byl negatywny,mam nadzieje ze to bylło za wczesnie

Gość thaisse80
Wstrzymaj sie do terminu miesiaczki. jak nie przyjdzie ton wtedy testuj. za wczesnie nie ma sie co nakrecac tym bardziej, ze w bardzo wczesnym okresie wiele ciaz ulega ronieniu. czesto kobieta nawet o tym nie wie, mysli, ze to spozniony okres a tak zaczniesz sie cieszyc a potem moze ci byc bardzo przykro. lepiej wiec moim zdaniem poczekac do terminu miesiaczki i jak zacznie sie spozniac to wtedy testowac. Swoja droga wspolczuje rodziny. moja tez sie troche wtraca ale az tak by ingerowac w sprawy intymne to nie. Tesciowa na szczescie nigdy nie ponaglala nas o dziecko, moja mama raz czy dwa ale przemowilam jej jasno. Mysmy sie starali 4 lata i zaqszlam jak juz naprawde nie myslalam o dzieciach (tym bardziej, ze wtedy pracowalam bardzo intensywnie) i ciaza byla sporym zaskoczeniem. teraz mam roczne corcie. Przesylam pozytywne fluidy:))

Gość torbiel
ja takze miałam takie objawy i okazało się, ze to torbiel na jajniku.

Gość gość
Mam pytanie. 2 tyg temu około miałam zawroty głowy i podwyższoną temperturę bez jakichkolwiek objawów-nagle było to akurat w dzień spodziewanej miesiączki. w tamtym miesiącu miałam też 2 tyg spóżnoną a zawsze mam regularnie. Teraz spóżniła mi się 7 dni i tylko obfite krwawienie przez 5 dni. Objawy ciąży.. Ciągłe jedzenie ogórków kiszonych z czekoladą.. Zrobiłam test dla pewności- negatywny ,2 ? negatywny i 3 po kilku dniach również. Nie wiem objawy mam naprawdę dosyć przepowiadające. miałam przez kilka dni mdłości, zgagę nigdy nie wiedziałam co to jest i nagle się pojawiła,suchość oka.. Nie mogłam soczewek kontaktowych nosić tak mnie piękły a nigdy tak nie miałam, bóle brzucha jak na okres, jajnika a przede wszystkim ciągły ból pleców na dole. Co to może być? :/