Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirrorssssssssss

L. Gaga, Rihanna i inny to satanisci POCZYTAJCIE!!!

Polecane posty

Gość iughu
czytam teraz ta strone, o ktorej piszesz w ogole te teorie o NWO etc. sa takie dziwaczne, ze az mozg staje

Gość czytam i nadziwić się nie
mogę

Gość Nie wiem gdzie ty widzisz
No właśnie niestety to jest prawda, masakra, aż się dziwię że ten topic padł

Gość widzialam to juz
i tez mysle ze to masakra, swiat sie konczy

Gość vvffmofkf,ff,
dlaczego nikogo nie interesuje temat, przeciez dotyczy nas wszystkich. ROBIA NAM WODE Z MOZGU

Gość aaaaaaarwena
fascynujace 😴

Gość yhjukil
a co, myślisz ze to nie jest prawda? jesta nawet taka str poznaj prawde tam jest wiel informacji na ten temat

Gość yhjukil
teraz widze ze linkj jest z tamtad wlasnie- wejdz poczytaj, a wtedy zastaow sie czy tp bujda

Gość właśnie skończyłem oglądać
aż mnie ciarki przeszły!

Gość ostatni moheranin
wypełniają sie tylko proroctwa myslałem ze amerykanom chodzi tylko o rope ale w proroctwach biblijnych jest ze muzułmanie wywołają 3 wojnę św dokładnie ze Persowie zaatakują Izrael co rozpęta 3 wojnę św bo rosja jest za Iranem a USA za Izraelem słowa Jezusa do Faustyny maja nawet potwierdzenie w bibli Napisz to: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, wychodziły wielkie światła, które przez jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym. to zostało przepowiedziane ze Europa powróci do neopogaństwa a było przepowiedziane 2000 lat temu ze będzie wyszydzany kościół apostazja w kosciele to sa znaki przed końcem świata http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mUp1fHpRFlQ

Gość aaaaaaarwena
no to przerabane mamy przez... lady gage :D zawsze wiedzialam ze to trtagedia ale ze do tego stopnia :D

Gość Mówiąc o proroctwach
Poczytajcie- google- o Williamie Branham- to był prorok Boży na bank, bo z kk to nie wiem jakoś nie wierzę..

Gość Mówiąc o proroctwach
WILLIAM BRANHAM- TO BYŁ PROROK, A KK SCIEMNIA

Gość Iluminati- satanisci
jak zapoznasz sie z trescia to pogadamy arwena- poogladaj sobie, poczytaj, a jak masz troche oleju w glowie bedziez wiedziala co i jak.

Banham- czytałem, zgadzam sie, ze cos w tym jest

Jest mnostwo informacji na ten temat, c\ly swiat muzyczny i wladze wiekszosci krajow, jak nie wszytkich sa w to wplatane- juz od dawna wiadomo, z roznych zrodel, ale wy jestescie slepi na to.

Gość inneiinni
fakt, coś w tym jest, spójrzmy na swoje życie i zobaczcie co sie z nami porobiło. i na przysłowiowa "dzisiejsza młodzież" przecież oni tym żyją

Gość db temat, a lody pewnie mniam
dokładnie- nawet sama rihanna, byla taka normalna usmiechnieta laska, a zmienila sie w szmate i kurwe i sama oficjalnie, w wywiadach mowi ze sluzy szatanowi i na teledysku s&m nawet w pewnym momncie, kiedy cos tam pisza w notesie i tez za nia sa napisa- widnieje napis iluminati princes, slut

Gość ludzie sa slepi
jw

Gość iluminati nwo chematrails zło
pooczytacjei jeszcze to : Zrzuty nad polską 24/10/2009 prawdaxlxpl Zrzuty nad Polską prawdopodobnie rozpoczęły się 2 stycznia 2005r.(po akcesji polski do Unii Europejskiej 1 maja 2004r.). Wojsko zrzuca nad terytorium Polski związki pierścieniowe (odpady z produkcji rakiet i ładunków wybuchowych co powoduje białaczkę!!!). Zrzutów dokonuje się między innymi w USA i w EU w dużych miastach. Po zrzucie 700 ton trucizny z wysokości 20000m(20km) przez nieoznakowane samoloty bezzałogowe. Do tej pory zrzucano już: Aluminium(Al -- powoduje Alzheimera!!!), o chemtrails o haarp na broni sie nie znam ale poczytajcie o chemtrail ja sie boje :O http://www.youtube.com/watch?v=J_-Afcb7Ya8&feature=related

Gość Inella
http://vimeo.com/truthrisingpl/videos Tu jest kilka filmików o tym wszystkim . Mianowicie o satanistycznym przemyśle muzycznym (jego dokładną nazwę znajdziecie na stronie ) Polecam wszystkim!!!!!!!!