Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona nim ...

Zauroczyłam się o 24 lata starszym facetem...

Polecane posty

Gość a jak z Tobą flirtuje ?
:)

Gość takie tam duperele
Taka lafirynda rozbiła moją rodzinę :( Nawet oddała mi przysługę bo nie ja będę temu staruchowi robiła loda z obrzydzeniem :D

Gość dsddfdsdsd
a dlugo byliscie malzenstwem? ile mial lat gdy cie zostawil?

Gość Daisyy
Jakby nie był nadziany to pewnie by się nie zauroczyła. Ba, nawet nie patrzyłaby na niego jak na faceta tylko jak na starą grzybnie z drzewa. Chyba w pieniądzach , stanowisku i statusie się zauroczyłaś.

Gość dinozaury nie wymarły
zauroczona nim ... dziewczyny w twoim wieku nieczęsto mają do czynienia z dojrzałymi facetami, którzy poytafią być dżentelmenami, poprowadzić ciekawie rozmowę czy niezobowiązujący flirt, więc dopisują do tego Bóg wie jakie historie. Ci faceci po prostu tak mają, więc się nie nakęcaj, bo możesz doznać bolesnego upadku. Zauroczenie jak przyszło tak odejdzie, kwestia kilku miesięcy. Korzystaj i ucz się, czego oczekiwać od młodszych.

Gość Alexandra 25 25 25
nie prawda,jestem dziewczyna ,mam 25 lat i zawsze zwiazywalam sie z facetami conajmniej 10 lat straszymi, obecnie jestem w zwiazku z 48 letnim gosciem,nie ma rodziny itd..naprawde sie zakochalam...na to nie ma reguly,moze to stad ze wychowywalam sie bez ojca,nie wiem.. nie piszcie glupot typu ze wyg;ada jak dziadek itp bo tak nie jest,sa rowniez zadbani mezczyzni. Taki zwiazek jest o wiele bardziej wartosciwoy niz z jakims 20 latkiem ,co ma pustki w glowie.

Gość Alexandra 25 25 25
czywiscie ze mozna zauroczyc sie w pieniadzach,facet w tym wieku raczej na poczatku glownie tym przyciaga...

Gość dagmaraaaxl
kurde to jest takie podniecajace...starszy gosciu super fura,pelny portfel,wypachniony w garniturku i mina zazdrosnych kolezanek. Znam to ,mlodzaki nie maja szans z takimi

Gość dsddfdsdsd
wedlug mnie to wlasnie takie dziadki mają pustki we lbie, bo zamiast poszukac kogos w podobnym wieku to sie biorą za mlode ciala do seksu pewnie glownie. piszesz bzdury ze ci mlodsi sa niedojrzali, to niby czemu 40latkowie i 50latkowie zostawiją swoje zony i dzieci, gdzie ta ich wielka dojrzalosc???

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25--To Ty masz faceta w wieku mojego męża,tylko,ze ja mam 45 lat,a Ty 25 :-) DZiewczyny,ale Wy głupie,po co marnujecie swoją młodość przy takich "starych"prykach :-)

Gość dsddfdsdsd
ale skoro fajnie sie z tym czujesz, ze dajesz swoje cialo dziadkowi, żeby sie wyżyl na tobie sekualnie to juz twoja sprawa, ejstes zepsuta i tyle.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 Głupia 25 latko:-) Jeżeli wg Ciebie Twoi rownolatkowie sa tacy denni,tylko ze wzgledu na wiek,to Ty tez jestes mega głupia,bo nie masz 40 lat,tylko 25 :-)

Gość Alexandra 25 25 25
mozecie pisac co chceicie,nikt sie na mnie nie wyzywa>? a co ? ty nie uprawiasz sexu? tak samo moge powiedziec o Tobie,ze Twoj 20 letni kolega wyzywa sie na Tobie. Przestancie,nauczcie sie szanowac poglady drugiego czlowieka bo chyba macie z tym problem

Gość Alexandra 25 25 25
lukrecjaecja --> widzisz jestes juz dorosla kobieta a pleciesz takie glupoty. Wszyscy doskonale wiemy ze faceci dojrzewaja od nas pozniej.. czesto sie zdarza ze ci co maja 30 lat to duze dzieci, wiadomo nie ma tez reguly na to ale ja wychodze z takiego zalozenia

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 Głupia 25 latko :-) to,ze chłopak dojrzewa póxniej od dziewczyny ma miejsce w latach dojrzewania płcviowego,chodzi o to,ze dziwczynka zaczyna wczesniej dojrzewac płciowo,wczesniej staje sie kobietą z powodu miesiączki. Dojrzewanie emocjonalne nie jest uwarunkowane wiekiem,tylko osobowościa danego człowieka.Na dojrzałosc emocjonalną ma także wpływ środowiska z którego sie wywodzimy,przezyte sytuacje. Osoba 20 letnia moze byc niekiedy bardziej dojrzała emocjonalnie i przygotowana do zycia aniżeli osoba po 40. Ty patrzysz przez pryzmat stereotypów.

Gość zgadzam sie z lukrecją
moj chlopak ma 21 lat a jest bardzo madry i dojrzaly, ze az szok. i nie sypiam z nim, gwoli scislosci. poza tym dla mnie to niepowazne, zeby 50 latek sypial z 25 latka, to nie ejst normalne, ale widac taki uklad ci pasuje, twoje cialo, rob z nim co chcesz :D i taki 50 latek co sypia z kims w wieku swojje corki to na pewno nie jest dojrzalym facetem :D gdyby byl dojrzaly to by poszukal kogos w wieku minimum 40 lat

Gość Alexandra 25 25 25
chodzi rowniez o dojrzalosc emocjonalna a nie tylko jak piszesz plciowa. Faceci pozniej dorosleja od nas i nikt mi nie powie ze jest inaczej. i nie uwazam sie za glupia i nie zycze sobie takich przycinek. Jestem z nim na chwile obecna moze za rok czy dwa bede z kims mlodszym,jak na razie jestem mloda i nie szukam powaznych zwiazkow bo roznie to bywa i nie ma co sie angazowac

Gość lukrecjaecja
I to dotyczy zarówno mężczyzn i kobiety. ATy nie jestes jeszczetaka dojrzała emocjonalnie,bo gdybys była,to wątpię czyżbys zadała sie z facetem 48 letnim.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 A jakby ten Twoj facet 48 letni był dojrzały emocjonalnie,to by nie zadał sie z 25 latką.

one lecą na kase i pozycje, jak ktos wyzej pisal, gdyby ten 50latek byl biedny to by nawet na niego nie spojrzala

ona ma dopiero 25 lat i nie szuka pwoaznych zwiazkow, troche sie z nim pobzyka z tym starym, za rok dwa bedzie miala nowego, mlodszego :D

Gość Alexandra 25 25 25
czekam az nazwiecie mnie dziwka ,no dalej . Skoro ja jestem dziwka to rowniez i Ty sypiajac zarowno z 20 latkiem czy 35latkiem. Wiek tu nie gra roli . malo w zyciu przeszlyscie i chyba nie wiecie co to znaczy milosc,tu nie ma regul !

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 No to jestes jeszcze głuposza niż myslałam :-) NIe angazujesz saie,wiec nie jestes zwiazana uczuciowo z tym 48 latkiem,wiec po prostu musi Cie ten 48 latek nieźle sponsorowac ;-)

Gość proste i jasne
Nikt młody sensowny jej nie chciał, a poleciała na kasę i adorację, jak to się mówi ...młodsze mięso dla starego łakomego rozpustnika A czy ten stary zasłania już pomarszczona szyję krawatami i wysokimi kołnierzykami czy golfami?

Gość Alexandra 25 25 25
smieszne jestescie,nie chce tu nikomu ublizac . Bzykac to Ty sie bzykasz,ja uprawiam sex. albo was wychowali na wsi albo jestescie moherami albo mi po prostu zadroscicie.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25--Głupia 25 latko :-) piszesz,ze sie nie angazujesz,a tutaj nagle z miłoscia wyskakujesz :-) A poza tym aby mowic o miłosci do 48 latka pozyj sobie z nim do osiągniecia ptrzez Ciebie 40 lat,to wtedy On bedzie miał 64 lata i zobaczysz jak bedziesz go kochała :-) hihih

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25--wedle scisłosci,uprawiac mozna pole,ogródek,działke ,wolny zawód :-) a Ty uprawiasz seks:-) A ja wole sie pierdolic,pieprzysz,posuwac :-) Jakos mało w Tobie tej bezprudernosci jak na 25 lat :-)

Gość Alexandra 25 25 25
taa zaslania.. oj obracaice sie w gronie starsych pomarszczonych dziadow i chyba stad te wnioski. Mojemu nie jeden moglby pozazdroscic figury,ciala..skoro ublizanie tak was rajcuje to walcie smialo ,jakos mnie to nie rusza. Nikt z was nie potrafi nawet napisac od siebie nic madrego tylko same obelgi . i kot tu jest glupi? ja? nie wydaje mi sie.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 DZiecinko,a czego ja 25 latka moge Tobie zazdroscic :-) To,ze Ciebie posuwa 48 latek,facet w wieku mojego meza :-)

Gość takie tam duperele
Dzifka to głupia dziewucha bzykająca się z ŻONATYM facetem :) Jesteś, autorko, na prostej drodze do zdobycia tego zaszczytnego tytułu :D