Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona nim ...

Zauroczyłam się o 24 lata starszym facetem...

Polecane posty

Gość Alexandra 25 25 25
nie ma zony ,poniewaz praca jaka ma nie pozwolila mu na to.. zreszta nie kazdy musi brac slub i zakladac rodzine. Niektorzy sa po prostu ludzmi biznesu a inni siedza w pieluchach i kapia rowy by bylo na utrzymanie zony i dizeci proste

Gość Alexandra 25 25 25
skoro tak uwazasz,a jak ty siedzisz na glowie swojemu chlopu to tez moge Cie tak nazwac? nie? i nie bron sie ty ze wychowlas mu dzieci .

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 jestes głupia jak but z lewej nmogi :-) W prowadfzeniu biznesu nie przeszkadza rodzina,a nwet wrecz odrwotnie,madry partner,majacy madra partnerke zyciową moze tylko dzieki rodzinie wiecej z siebie dac w biznesie. Posiadanie rodziny dobrze wpływa na psychike zarowno kobiet i męzczyzn.

Gość Alexandra 25 25 25
na twoja dobrze nie wplynela, przykro mi Prosze Pania .

Gość zgadzam sie z lukrecją
on pewnie nie zakladal rodziny bo zawsze lubil wolne związki i pewne sporo mial juz tych kobiet. ....jestes ejdną z wielu

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 :-) nie porównuj mnie do siebie :-)

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 akurat na nasz rodzinny biznes posidanie rodziny dobrze wpływa :-)

Gość Alexandra 25 25 25
moge byc jedna z wielu wazne by ostatnia ;D nie wiem w ktorym momenice dostrzeglas jakies porownanie ,cos Ci sie pomylilo Kobieto.

Gość Alexandra 25 25 25
a jaki prowadzicie biznes? gospodarka? im wiecej dzieci tym wiecej rak do pracy w polu :D gratuluje i zycze sukcesow

Gość ..........ha.........
mam dziwne wrażenie że te stare dewoty są poprostu zazdrosne. jakbym miała 45 lat to nie siedziałabym na kafe tylko ćwiczyłabym na siłowni albo coś żeby wyleczyć sie z kompleksów , a nie umoralniała młode atrakcyjne dziewuszki ..... ale jak kto woli

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 porownujesz mnie do siebie,bno jestes utrzymaka faceta :-) Moze i bedziesz ta ostania,bo facet ma juz 48 lat,wiec starzeje sie,nei młodnieje,a Ty zapewne w kontrolowana przez siebie ciąze zajdziesz,aby nie wypuscic kasy z rąk :-)

Gość Alexandra 25 25 25
zgadzam sie z lukrecją--a Ty co? ile ma Twoj mlodzieniaszek? pewnie puka na boku inne bo tacy tak lubia,zbieraja doswiadczenie;D

Gość Alexandra 25 25 25
..........ha.........--> dzieki ,choc jedna normalna osoba;) dobrze powiedziane,sa zazdrosne

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 dziwoją,juz pisałam,mam jedno,dorosłe,dziecko :-) i na wies,to ja jeżdze,pooddychac czystrzym powietrzem :-)

Gość Alexandra 25 25 25
hmm nie lubie sie powtarzac ale powiem to ostatni raz NIE POTRZEBUJE NICZYICH PIENIEDZY !! tamto nie bylo porownaniem ,tylko chcialm Ci dac do zrozumienia ze jezeli nazywasz mnie utrzymanka ta sama nia jestes.

Gość lukrecjaecja
..........ha.........nie umoralkniam,bo sma ado świętych nie należe,tylko smieje sie z głupiutkich ,młodych kobietek,kjtóre marnująnawet częsc swojego pięknego zycia przy boku duzo starszych facetow. Po drugie ,nie chodze na siłownie,bo nei ma po co,sylwetka jak na arzie OK.a nawet jak mi sie przytyje,to szkoda bedzie mi kasy na siłownie,wtedy po prostu zwieksze dawkę spacerow i gimnastyki domowej. Po trzecei siedze tuataj w tej chwili,bo po prostu nie moge sie z domu ruszyc na krok.

Gość Alexandra 25 25 25
ty chyba urodzilas sie stara,ani krzty zrozumienia w Tobie ,choc go wcale nie potrzebuje ale jak tam Cie slucham tzn czytam twoje wypowiedzi to mnie cie zal zgorzkniala babo

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25--A ja sie powtorze :-) PIENIĘDZY NIGDY ZA WIELE,IM WIĘCEJ TYM PRZYJEMNIEJ,wiec nawet jakbys bardzo dobrze zarabiała,to i tak głownym powodem do bycia z tym 48 letnim facetem jest jego kasa.

ja mam 25 lat, moj chlopak jest mlodszy ode mnie i moze cie to zdziwi ale nie sypiamy ze soba, bo nie na bzykaniu swiat sie konczy i zaczyna, choc pewnie to ejst dla ciebie niepojete bo glownie na tym budujesz związki :D on jest bardzo wartosciowym facetem, nie ciagnie mnie do lozka, ma do mnie szacunek, ty na taki szacunek pewnie nigdy nie zasluzysz.

Gość ..........ha.........
myślę że są zazrosne bo ich mężowie się naszymi rówieśniczkami interesuja i się poprostu obawiają , dlatego ta krytyka ..... Moje drogie Panie ,pisząc obraźliwe komentarze na kafe męża przy sobie nie zatrzymacie .........

Gość Alexandra 25 25 25
smaic to sie mozesz ze swojego zycia spedzonego pewnie przed tv, choooj Ci do mojego ,po co ja tu wgl pisze i wyklucam sie z jakimis durnymi babami . Zegnam.

lukrecja a co powiesz na związek łapickiego? 60 lat roznicy, to dopiero dramat.

to napisala osoba ktora sama przesiaduje na forum dla kobiet :D

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 :-) kobietko 25 letnia,nie dorabiaj ideologii do swojego zwiazku z 48 latkiem,ze nieby tak go kochasz etc:-) Bo gdyby nadeszły chude dni w jego pracy i zarobki sie zmniejszyły,to i Twoja "miłosc" by osłabła :-) Ten facet imponuje Ci tym,ze jest szarmancki finansowo :-)

Gość Alexandra 25 25 25
nie sypiacie bo to prawiczek i tyle haha i tak cie zostawi dla innej bo bedzie chcial jeszcze sprobowac. Nie buduje zwiazku na sexie . Kurwa zastanawiam sie jak mozna byc kims takim jak wy,nie zancie mnie itp a takie cos piszecie, ciekawe czy twarza w twarz tez byscie byly takie madre.

tatus mnie kochal, mialam normalne dziecinstwo i dlatego nie wyobrazam sobie bycia z 50 latkiem :O a powiem ci ze mlodszy chlopak, to ejst dopiero miodzio. i jestem pierwsza dla niego, fajna swiadomosc, ze przede mna innej nie bzykal. a twoj to juz chyba z 10 zaliczyl

Gość lukrecjaecja
..........ha.........:-) a moze ja Waszymi rowiesnikami sie interesuje ;-) A maz:-) niech sie interesuje młodkami,nie jestem zazdrosna,bo nawet jakby odszedł do młodej,to i tak finansowo stałabym dobrze:-)

oczywiscie ze prawiczek, prawiczki są super, przynajmniej nie zarazi mnie jakims syfem.

Gość Alexandra 25 25 25
dlaczego Ty probujesz mi cos wmowic? tak jak ja bym Ci zaczela wmawiac ze jestes z mezem tylko dlatego bo duzo zarabial czy zarabia . Skad wiesz jak jest? nie masz szacunku do drugiego czlowieka.

Gość Alexandra 25 25 25
lukrecjaecja--> no i co Ty soba reprezentujesz? za mlodszego bys sie wziela? a przed chwila wyzywalas mojego ze jak tak mozna z o tyle mlodsza. Chyba sie pogubilas wzielas sobie mklodszego bo inny by Cie nie chcial,ile ma lat? 17?