Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloncce

Czy jak waze65kg przy 160cm to jestem juz grubasem??;)

Polecane posty

Gość sloncce

wg was???;) wiem ze z 10 kg mniej bylo by optymalna waga. Ale nie jestem typowo gruba mam wiekszy biust i tylek przy w miare plaskim brzuchu... Co myslicie???:O

Gość hejzeho
ja waże 70kg. i co mam zrobić?

Gość ooooooo
gruba jestes,boze ja tyle w ciazy wazylam ..tez mzm 160 waze 52 i sie odchudzam radze to samo

Gość salianka
Zajrzyj na bmi.pasiasty.pl: "Twój wskaźnik BMI wynosi 25.4. Taki poziom wskaźnika BMI oznacza, że masz nadwagę. Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu: Wyniszczenie: poniżej 38.1 kg Wychudzenie: od 38.4 kg do 44.5 kg Niedowaga: od 44.8 kg do 49.7 kg Waga prawidłowa: od 49.9 kg do 63.7 kg Nadwaga: od 64 kg do 76.5 kg I stopień otyłości: od 76.8 kg do 89.3 kg II stopień otyłości: od 89.6 kg do 102.1 kg Otyłość kliniczna: powyżej 102.4 kg Ale wiele zależy od budowy twojego ciała - umięśnienia, układu kostnego...

Gość sloncce
modelka nie chce byc:P nawet jakbym chciala to przy takim wzroscie:P 2 lata temu urodzilam dziecko ale nie po ciazy przytylam tylko przez ostatni rok;) kiedys wazylam 53 i bylo ok:) a teraz mi sie przytylo tylko problem w tym ze nie widze w lustrze jakiejs wielkiej zmiany:O a w koncu ponad 10 kg to sporo... I szukam motywacji do schudniecia, ha, ha:)

Gość stokrotkaaa@o2.pl
chyba musisz byc gruba

Gość Ja mam 175 cm wzrostu i też
ważę 65 kilo. Mam spory biust, płaski brzuch, wyraźne wcięcie w talii i okrągłe biodra, do tego stosunkowo zgrabne nogi, choć mogłabym oddać po kilka cm z ud. Uważam, że przy Twoim wzroście nie można powiedzieć, że jesteś gruba - co najwyżej taka okrągła kuleczka z Ciebie ;)

Gość ja mierzę 170cm wzrostu
po dwóch ciążach i kuracji hormonalnej ważę 70 kg i ciągle uważam, że jestem gruba. Więc myślę, że Ty jesteś bardziej gruba ode mnie. Niestety, taka jest prawda.

to już lekka nadwaga. no ale jeśli ci się rozkładają te kilogramy tak jak piszesz to możesz mieć ładna figurę

Gość niebieskooo żółtaaa
ta co! przy 160 cm wzrostu taka waga to już raczej lekka otyłość, też mam 160 cm ale waże za to 50 kg...ważyłam 55 to dla mnie już było zaa dużo i czułam się gruba

Gość nie chce cie obrazac
160cm 50 kg mysle ze przy tym wzroscie jest to super waga!