Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqefreg

WKURWIA MNIE, ŻE MÓJ CHŁOPAK WYDAJE KASĘ NA PREZENT IMIENINOWY SWEM MATCE

Polecane posty

Gość weqefreg

JAK TO JEST U WAS?. JA NIENAWIDZE JEGO MATKI I WIEM ŻE PO ŚLUBIE NIE POZWOLĘ MU KUPOWAC JEJ PREZENTÓW

Gość za Twoje kupuje?
j/w

Gość nie pozwolisz????
taka ciotę masz za chłopa? to ci współczuje

Gość weqefreg
BO ON O MYCH IMIENINACH NIE PAMIĘTA A O SWEJ STAREJ TAK

Gość nie pozwolisz????
może nie zasługujesz?

Gość weqefreg
A CZYM TO MIERZYC CZY ZASŁUGUJĘ CZY NIE?

Gość weqefreg
JAK TO U WAS WYGLĄDA?

Gość aguśka;)
ty jej sobie możesz nienawidzieć ale jeżeli kochasz swojego chłopaka to zrozum że to jest jego mama nie możesz go do niej źle nastawoać! Myślę że jeżeli kiedykolwiek kazałabyś mu wybierać między tobą a mamą napewno wybrałby mame przynajmniej każdy normalny by tak wybrał.

Gość agggattka
Mnie np. tez wkurwia chlopak. Jego matka ma imieniny i ok kupic kwiatka, jakis droiaz gora za 50 zl. Ale nie. On chce miec gest i mimo, ze na zycie zostaje nam po oplaceniu rachunkow, mieszkania 600zl na zycie. To on kupuje jej odkurzacz za 300zl.

Gość weqefreg
AGATKA JA BYM NA TWYMmiejscu zrobiła tak : zadzwoniła bym do jego matki i powiedziała by ten prezent stanął jej w gardle. uświadom ja ze tobie sie to nie podoba i ze walczysz z tymi gestami twego faceta, nie pozwalaj mu na to - okrada sam siebie i ciebie

Gość agggattka
szczerze to do jego matki nic nie mam. Nie jej wina, ze moj facet ma takie pomysly. To z nim musze pogadac i przemowic mu do rozmumu, ze wazniejsze jest zebysmy przezyli do konca miesiaca, a nie jego mamy odkurzacz

Gość ttaato
A co Cie interesuja na co swoj chlopak wydaje _swoje_ pieniadze? patrz w swoj potfel , a nie w czyjs .

Gość proponuję wizytę u specjalisty
skąd takie dziewuchy się biorą? Straszne :(

Gość weqefreg
MASZ RACJĘ , NA RAZIE NIC ALE JAK BĘDE JEGO ŻONA TO TEGO TOLEROWAC NIE BEDE I BĘDĄ BURDY Z TEGO POWODU

Gość agggattka
Ale ja od roku jestem bez pracy, wiec nam sie nie przelewa

Gość hermininka
wiadomo ze na urodziny imieny dzien matki kupuje sie prezenty, niewiem po co wogole robic z tego afere, to normalny odruch i kazdy tak robi majac kontakty rodzinne. Ty swoim rodzicom nie kupujesz prezentow?? po co tyle agresji , spokoj i opanowanie polecam, nerwami nic nie wskurasz, pogodz sie z sytuacja i tyle , bo cos chyba z toba nie wporzadku )

Gość hermininka
wspolczuje facetom takich kobiet... skad one sie boira wogole, masakra jakas....

Gość weqefreg
NIE JA SWYM NIE KUPUJĘ BO NIE MAM NA TYLE DOBRYCH STOS. Z NIMI-NIE ZASŁUGUJĄ NA PREZENTY . ALE CZEMU O MOICH NIE PAMIĘTA CELOWO BO RAZ WYRAZIŁAM NIEZADOWOLENIE Z PREZENTU

Gość agggattka
jaka agresja, ja tej kobiety poprostu nie trawie, wiec po slubie zakaze mu z nia kontaktow i zero prezentow tej starej zolzie.

Gość weqefreg
WOGÓLE po ślubie nie mam zamiaru pozwalac facetowi na prezenty chrześnikom i rodzinie

Gość agggattka
to nie ja jestem autora tematu to po jakiego grzyba sie pode mnie podszywasz czlowieku? ja napisalam swoje i tyle. odpierdol sie durny podszywie ja pierdole co za ludzie idioci!

Gość weqefreg
Tez mu zabronie kontaktow ze swoja rodziną, niech wie, ze teraz jego rodzina bedzie tylko moja rodzina i ja. Swoja niech juz na straty spisze, bo same debile.

Gość nerwinga
jestes okropna kobieta, zalecam prace nad soba bo takim podejsciem do zycia sama sie wykonczysz naprawde. nie mozna sie denerwowac takimi rzeczami, sa naprawde wieksze problemy, a nie takie glupoty, kobieto wyluzuj bo nerwica cie zeżre. faceci czesto zapominaja o rocznicach i innych waznych dla nas datach ale tacy sa tego sie niezmieni ale mozna delikatnie z usmeichem przypominac. a to ze pamieta o matce akurat dobrze o nim siwadczy:) reagowanie nerwami nie poprawi syutacji.

Gość no i wreszcie jest OK
zdesperowana, widać że masz nierówno pod sufitem

Gość agggattka
Co nie zmienia faktu, ze jego matke powinni w kosmos poslac, a cala kase wplacac na moje konto powinien, bo jest mi cos wienien

Gość animl
co z tego , ze matka jest jedna? jak matka po odchowaniu juz do nieczego nie jest potrzebna? siedzi tylko stara jest narzeka i nie pomoze, bo ja krzyz boli. Zaden pożytek. Tak wiec lepiej znaleźć dobra zonke, ktora wiecej zdziala od starej matki. U ugotuje i upierze. Ale i mozna ja pobzykac. Wiec korzysci z dziewczyny niz matki! Lepiej trzymac przy sobie zone niz matke.

Może się facet jeszcze rozmyśli i nie będziesz jego żoną! ;-) Taka durna, samolubna i interesowna baba jak ty to DOPUST BOŻY a nie szczęście!