Gość Ejjjj;) Napisano Maj 13, 2011 Ja także lubię czytać książki:) Prawie codziennie czytam... Aczkolwiek lektur szkolnych nie tykam moze az z 3 przezytalam lektury... A co do czytania to mnie odpreza odrywam sie od rzeczywistosci i nie mysle o problemach uwazam ze lepiej sobie troche poczytac niz calymi dniami wpatrywac sie w telewizor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iughu Napisano Maj 13, 2011 czytamy! jak masz potrzebe czytac czytac i czytac to czytaj czytaj i czytaj :))) coz prostszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abadziababenc Napisano Maj 13, 2011 jw dokładnie, a co kto czyta to jego interes, ja nie czytam romansideł ale nie przeszkadza mi jak inni to robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Colorado Napisano Lipiec 7, 2011 http://zlotemysli.pl/zdobadz0zlota0wiedze,1/publication/show/10087/internetowy-kurs-szybkiego-czytania.html Dla tych, którzy chcieli by nauczyć się czytać szybciej i lepiej. Jestem po kursie szybkiego czytania i możecie nie wierzyć, bo sama tez nie wierzyłam, ale czyta mi się dużo lepiej. Nie wiem, może to siła autosugestii? Czy ktoś z Was również był na kursie szybkiego czytania? Macie podobne doświadczenia? Jestem ciekawa jak to wygląda u innych :-) Pozdrówwwwka! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach