Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffeee333

Moj ojciec nie wyraza zgody na to by brat byl chrzestnym mojego dziecka?

Polecane posty

Gość fffeee333

Moj ojciec i brat sa ze soba w konflickie, moj brat twierdzi ze to ojciec doprowadzil do smierci jego zony. Moj brat zabrania ojcu kontaktowac sie ze swoim synkiem i coreczka. Teraz mam kilkumiesiecznego synka i moj ojciec zabrania mi brac mojego brata na chrzestnego. Moja bratowa i ojciec poklocili sie w dniu jej wypadku samochodowego, ojciec wyrzucil ja z domu bo po raz kolejny wrocila do domu pijana i byla agresywna, wsiadla do samochodu i spowodowala wypadek ze smiertelnym dla siebie skutkiem. Co teraz powinnam zrobic?

Gość 222222
co się przejmujesz ojca zdaniem? to Twoje dziecko i możesz dać chrzestnego kogo chcesz

Gość tojah
Chcesz brata na chrzestnego? to bierz, a co Cię zdanie ojca obchodzi. Jesteś pełnoletnia. Ja bym się na nikogo nie ogladała. A jak się jezdzi po pijaku,to niestety takie mogą być smutne efekty!

Gość bzdoora
Masz 15 lat i dziecko masz z ojcem, czy jesteś pełnoletnia i dziecka masz z mężem (konkubentem)?

Gość Jolcia :)
nie zwracac uwagi na ojca! wyjasnic mu ze to jest twoj brat i masz prawo wybrac osobe ktora uwazasz za odpowiednia do pelnienia tej roli! Ojciec nie ma nic do gadania dziecko jest twoje zrob to co uwazasz za sluszne a ojcem sie nie przejmuj po prostu ma zal do syna i tyle... z czasem mu przejdzie na pewno za sobą tesknia tylko zaden z nich nie potrafic przerwac tej sytuacji bo sa zbyt dumni...

Gość bukaaa
To raczej syn ma żal do ojca. :o