Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g4h6h

no czuje ze przegrywam zycie

Polecane posty

Gość g4h6h

-skonczylam studia humanistyczne -nie mam pracy -nie mam faceta -nie mam znajomych - nie mam pomyslu na siebuie -mam brzydkie cialo -jestem niepelnosprawna w stopniu znacznym -prawie nie wychodze z domu -czuje sie glupia, brzydka, -choruje ciezko i bolesnie:/ przewlekle -mam 26 lat i spedze reszte zycia z matka bo sama sobie nie poradze przez niepelnosprawnosc ech

idź do upa i popytaj czy niema jakiś programów pomocy dla ciebie. bo jest wiele dla niepełnosprawnych.

Gość matriocha
a co Ci dolega?

Gość g4h6h
upa? rozumiem ze o pup chodzilo mam rente socjalna aktualnie jestem po operacji kregoslupa wiec i tak do pracy nie polece zreszta nie mam glowy do interesow;/i pomyslu brak

Gość odchudzającasięęęęęęęęęęęęęęę
na co jesteś chora, kiedy choroba cię dopadła? jesteś z jakiej miejscowości? pytam bo wszystko ma znaczenie aby w miare zacząć żyć inaczej

tzn nie pytam o nazwe miejscowości ale czy wieś czy miasto

Gość g4h6h
nie chce podawac tutaj za duzo szczegolow jesli masz pomysl na odmiane dla mnie pisz

g4h6h -> tak pup mój błąd ;] a dokładniej to jaka to niepełnosprawność jeśli można wiedzieć?

Gość g4h6h
ruchowa

Gość g4h6h
zreszta jak ja mialabym prowadzic wlasny biznes jak do sklepu nie jestem w stanie po zakupy isc??

Gość g4h6h
widze beznadziejnosc aktualnej sytuacji ale staram sie nie zalamywac tylko jak dlugo tak mozna zyc? licze na poprawe sytuacji ale skad?? wyzdrowiec nie wyzdrowieje;/ ogolnie chcialabym kogos poznac

a internet? możesz handlować w necie. możesz pisać eseje, recenzje, możesz spróbować napisać i wydać książkę. poza tym słyszałem o dziewczynie na wózku pracującej przy barze.

Gość dfdfdr4545
-skończyłem tylko zawodówkę -robię liceum wieczorowe -nie pracuję -kasę i to nie małą mam z grania koncertów, jestem perkusistą -mam dziewczynę 8 lat -mieszkam z rodzicami -zawsze starcza mi do 10tego -mam masę znajomych -świetny samochód i też jestem nieszczęśliwy :) autorko głowa do góry, nie jesteś jedyna :D

Gość zefr
A nie myślałaś o serwisach randkowych? To jest jakieś wyjście. Nie trać nadzieji, na pewno znajdzie się jakiś mężczyzna na poziomie, który będzie w stanie dostrzec twoje piękno! Najgorsze co możesz zrobić to się poddać. Powodzenia!

Gość g4h6h
ale ta dziewczyna na pewno ma sprawne rece:) ja mam przykurcze juz pisac moge i pisze prace na zamowienie ale myslisz ze z tego to jakies wielkie sumy sa?

Gość khagern
ale piszesz ze masz rente czyli mam rozumiec ze nie da sie za nia wyzyc?? czy ty raczej nie wiesz jaki sens nadac swojemu zyciu??

Gość g4h6h
mam 540 zl renty:o i jestem z biednej rodziny wiec szalu nie ma

Gość g4h6h
no i nie mam na siebie pomyslu niestety

g4h6h -> wiele by nam rozjaśniło gdybyśmy wiedzieli dokładnie jaka masz wadę bo jak na razie to ja wywnioskowałem tyle że nie masz czucia w nogach i problemy z rękami.

levi ja nie chce być niegrzeczna ale jesteś kretynem. Słuchaj, jak jesteś z miasta to sa organizacje które umozliwiają osobom niepełnosprawnym w adaptacji życia społ. Często młodzi ludzi, wolontariusze się udzielają, no ja nie siedze w tym, więc nie wiem, ale w miastach musi coś takiego być. Gorzej z wiochami. Gdybyś nawet miała jakiś transport, pomoc to mogłabyś się udać na jakieś warsztaty, spotkania, albo na kursy nie wiem co lubisz, malować? Grunt żeby znalazły się osoby skore do pomocy, jeśli już nie bezinteresownie to za drobną opłatą, rente masz, na leki nie wie ile potrzebujesz, ale nawet jakbyś za trans. opłacała to byłoby dobrze potem np będziesz robic jakieś artystyczne koszyczki, bizuterie no kombinuj

levi jestes tak beznadziejnie i skrajnie głupi, że ty nie pomagasz tylko zaspakajasz soją ciekawość dupku. Ale fakt takiego kmiota znfffce wszystkich tematów to ja downo nie czytałam

Gość g4h6h
eee mam skonczone studia i jakos plecienie koszykow mnie nie kreci;) to dobre dla osoba z niepelnpsprawnoscia umyslowa a ja mam chore cialo tylko. moim problemem jest to ze nie widze siebie za kilka lat;/ nie mam zadnych planow zwlaszcza ze choroba ciagle sie pogarsza:/ nie mam bezwładu nog i nie jezdze na wozku ale chodze o kulach nie wiem jak bedzie kiedys skoro teraz jest tak zle

odchudzającasięęęęęęęęęęęęęęę -> niby dlaczego uważasz mnie za kretyna? bo się zapytałem jaką ma niepełnosprawność? to tak jakby rozmawiać z niepełnosprawnym i proponować mu pracę przy przepisywaniu tekstów a potem się okazuje że ta osoba ledwo co widzi.

Gość g4h6h
leviatan sam wiesz w jakim kraju mieszkamy jestes zdrowy, sprawny a pracy nie mozesz poszukac myslisz ze niepelnosprawni maja tak latwo i fajnie?? raczej nie co z tego ze jest troche przywilejow z ktorych wiekszosc nawet nie moze skorzystac z powodu ograniczenia sprawnosci zreeszta nikt nic nam nie mowi;/ pewnie polowa niepelnosprawnych nie wie jakie ma prawa

g4h6h -> autorko zadzwoń do PUP, PFRON-u, MOPS i popytaj może znajdzie się konkretna pomoc finansowa dla ciebie

g4h6h -> akurat mam poważną wadę wzroku i "otarłem" się o ślepotę na jedno oko.

Gość g4h6h
myslisz ze nie pytalam?? nie szukalam?? prosze cie oni nie rozdaja kasy na prawo i lewo apropos pfron pol roku czekam na prysznic bo do wanny nie wejde i co i kasy nie maja:/ mnie niestac na remont lazienki nie pytaj jak sie myje;/ oni po prostu nie chca pomagac tak jak wam sie wydaje

Gość g4h6h
zeby tez ciagnac kase od panstwa trzeba byc oblatanym i sprytnym i cwanym:o