Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g4h6h

no czuje ze przegrywam zycie

Polecane posty

Gość g4h6h
co kombinowac?:o

Gość khagern
mysle ze za 540 zeta da sie wyzyc pozatym chyba panstwo placi w takiej sytuacji za mieszkanie czy sie myle??

Gość odchudzającasięęęęęęęęęęęęęęę
no to jak wybrzydzasz to siedź w domu tu nie chodzi o uwłaczanie twej zacnej intejgjencji ale o kontakt z ludźmi w ogóle czy to będzie klaskanie w ręce czy przebieranie fasoli, możesz kogoś poznać, faceta znajomych ech :O ech... levi ja to ogólnie na podstawie obserwacji twych nieziemsko psrytnych odp na innych topikach 🖐️ :O narka 🖐️

Gość g4h6h
nie placi mi panstwo za nic poz tymi 540 zl z czego wiekszosc idzie na leki, dojazdy do lekarzy i prywatne wizyty tak prywatne bo na fundusz to rok czekania rodzice jedno nie pracuje drugie zarabia 1000 zl powodzenia:o

Gość g4h6h
bo nie chce wyplatac koszykow to wybrzydzam?? bylam w takim miejscu 2 razy i co? jakos szalu nie bylo wrecz przeciwnie taka ilosc chorych osob mnie dobijala

Gość khagern
no tak bo teraz mieszkasz z rodzicami ale gdybys zostala sama to przy takich dochodach o ile wiem musi wesprzec cie panstwo na opieke oraz mieszkanie zgadza sie??

g4h6h -> spróbuj zacząć coś pisać może komuś się to spodoba i książkę wydasz ;)

Gość g4h6h
levitanie wydaj tez ksiazke i chetnie poczytam:) nie orientowałam sie co byłoby gdyby rodzicow zabraklo

g4h6h -> napisać ci nic nie zaszkodzi, a wydawcy może się to spodobać i zechce abyś napisała całą książkę ;) nic nie robiąc i narzekając nie zmienisz swojej sytuacji.

Gość g4h6h
no ok ale ty pierwszy;p pisz

Gość g4h6h
no widzisz taka rada z dupy trzeba miec pomysl na ksiazke talent literacki moze i temat? czy o dupie maryni ma sie pisac?? studia techniczne?? cudownie jestes wybrancem na rynku pracy;)

Gość khagern
ja na twoim miejscu olal bym sfere materialna i tak juz raczej nic z tym cialem nie wskurasz ale masz zdrowa psychike i w nia bym inwestowal, sa ludzie na swiecie ktorzy sa calkowicie zdrowi fizycznie ale porzucaja wszystko by zrozumiec nature rzeczy, nature zjawisk i ci ludzie mowia ze nasze cierpienia sa skutkiem niewiedzy i co ty na to??

pomysł? Avatar ma co najwyżej średnią fabułę a przyciąga dlatego że świat w nim pokazany jest wyjątkowy poza tym to jedna propozycja a nie wiem co ciebie interesuje i jakie masz umiejętności.