Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerek21

czy nie jem zbyt duzo

Polecane posty

Gość eklerek21

jestem na diecie i chcialam zapytac sie czy nie jem za duzo wczoraj zjadlam: 1 sniadanie sałatka z pół pomidora 4 rzodkiewek cebulki i 1 jajka i łyzki sera białego 2 sniadanie sałatka owocowa: kiwi banan 2 brzoskiwnie 3. obiad 2 ziemniaczki gotowane na wodzie. 2 łyzki surowki z czerwonej kapusty kotlecik mielony z samej łopatki i cebuli 50g 4. podwieczorek sałatka owocowa :kiwi banan kawałek gruszki 1 brzoskwina 5. kolacja 2 ziemniaki z wody i jeden kotlecik mielony 50g czy myslicie zwe przy takiej diecie i codziennym szybkim spacerze okolo 1,5 godziny dam rade schudnac. dodam ze waze 76 kg przy wzrosie 176 i mam 21 lat

stanowczo za dużo! o ziemniaczkach nie wspomne,poza tym banany na diecie są nie wskazane........

Gość *liliann
Wskazane jest wszystko, tylko w rozsądnych ilościach. Tylko ta kolację zamień a coś innego, bo wychodzi na to, że jesz dwa obiady :)

Gość eklerek21
jem 2 obiady zeby nie jesc na raz całego obiadu

zjedz maly obiadek - np ryz brazowy,kawalek mięska i duzo surowki.Na kolacje aczej zajadaj się bialkiem(przy tym posilku nie powinno jesc sie juz weglowodanow.Co do bananow - kupuj małe,lub jedz po polowie - pol na podwieczorek i pol na drugie sniadanie.Cale dwa banany to za duzo i na pewno na tym szybko nie schudniesz.

I do sniadania dodaj jedną kromke chleba pelnoziarnistego fitness jest dosc dobry u musiorskiego.Za pozno jesz węglowodany.Po obiedzie je się raczej lekkie rzeczy anizeli cięzkie.Ja kotlety mielone robie w piekarniku z ziolami i zanurzam je w wodzie zamiast w tłuszczu.Rob jak uwazasz,ale Tewoja dieta przypomina raczej jadlospis na przytycie.

Gość eklerek21
kotlety smaze na wodzie na patelni a banany jem takie małe nie te duze to wychodzi jakbym jadła jeden normalny banan

Gość szara mgła
Na kolacje kotlecik mielony i 2 ziemniaczki???? Nie ma szans na schudnięcie. Ja schudłam w 4 miesiace 17 kg ale bez kotlecików :) :)

Gość eklerek21
to co takiego jadlas?

Gość eklerek21
ja 3 kilo schudłam juz na tej diecie wiec nie wiem czemu twierdzicie ze nie schudne

no to jak tak robisz kotlety to ok - tylko jedz na kolacje jakiegos malego,albo zjedz wiekszego i jednego ziemniaczka.A z bananami jest ok.U mnie są wielgasne tylko wiec rozumiesz.

eklerek - ja robie kotlety,formuje je i zanurzam w gęsiarce.Calosc zalewam wodą i przykrywam.Wkladam do piekarnika na ponad godzine.Wode doprawiam ziolami,papryką slodką i tymiankiem.Przepyszne i mniej kaloryczne niz takie mielone 'babci' :)

Gość eklerek21
ale moje nie sa mielone babci moj kotlet jest taki malusieńki zrobiony tylko z mielonego miesa z łopatki i tylko z cebulki i smazony bez tluszczu

Gość bez miesna
ja schudlam 11kg gdy zrezygnowalam z jedzenia miesa - wage utrzymuje rok a miesa dalej nie jem bo juz mi nie smakuje

schudniesz przy tym spokojnie, pytanie tylko ile wytrzymasz na takiej diecie? bo sądząc z twojej wagi to wcześniej jadłaś z 5x więcej kalorii.