Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thaisse80

czy lubicie byc w ciazy?

Polecane posty

Gość thaisse80

Lubicie/lubialyscie okres ciazy? Z czym sie wam kojarzy? Z cudnym stanem blogoslawionym, pierwszymi ruchami, kompletowaniem wyprawki wiec go wspominacie milo czy tez nie? Dla mnie szczerze mowiac okres ciazy (mimo, ze bez komplikacji) byl stresujacy, denerwowalam sie jak nie czulam zbyt czesto ruchow dziecka, balam sie ze sie owinie pepowina, balam sie czy sie nie owinelo pepowina, czy nie ma jakis wad i inne. Odetchnelam z ulga jak sie urodzilo i okazalo sie, ze zdrowe:)) Jak to bylo u was?

Gość mama 3 latka
ten kto powiedział że ciąża to stan błogosławiony to IDIOTA!!!!! przeszłam spoko, ale to było okropne, wielki brzuch, nie było ubrań ładnych (jak były to ceny kosmiczne), jak słoń się czułam, tu boli tam kłuje, tu kopie po żebrach jak sobie przypomne to aż mi się coś robi....

Gość fejbiii
Ja też nie czuję się zbyt komfortowo. Problemy ze spaniem, poruszaniem się, ocięzałość. Nic nie można robic. Uspokoję się, jak dziecko się już urodzi.

Gość kiciorek-ek
tak samo jak U Ciebie. Stan błogosławiony?? A to dobre :)

pierwsze 8 miechów jest jeszcze jako tako.. końcówka najgorsza zdecydowanie. każda ciąże przechodzi inaczej.