Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania501

Wyjezdza ;((;(:(

Polecane posty

Gość ania501

Jutro juz On wylatuje na rok lub dwa za granice;( Przez to sie ze mną rozstał Nie wiem co ze sobą zrobic wciąż tylko rycze jak głupia Mam 21 lat a zycie straciło dla mnie sens;((( Mogałbym tylko siedziec i płakać. Mimo ze nie chce to wiem ze musze o nim zapomniec bo inaczej na głowe dostane:/ Ale jak ? Świat mi sie zawalił;(

Gość asbio
zostawił cię ,bo wiedział ,że nie pozostaniecie sobie wierni 🖐️

Gość ania501
nawet sie ze mną nie pozegnał...

Gość szukam ksiecia
mojej kolezanki facet tez wyjechał ...i wiec co.... wrócił :) ale oni byli razem, cały czas dzonili do siebie gadali ze soba... rozstanie jest tym dla serca czym wiatr dla ognia, mały zgasi, duzy roznieci.... mała przerwa wam nie zaszkodzi.... rok? wiem długo ale to tak rpoba dla was....jak kocha był, jest i bedzie fair to dacie rade :)

Gość szukam ksiecia
"nawet sie ze mną nie pozegnał..." ja sie ze wszystkimi pozegnałam :)

Gość ania501
szukam ksiecia - ale my juz nie jestesmy razem, powiedział ze tak bedzie lepiej. Moze i ma racje ale chce utrzymywac ze mną kontakt. Mam wciąż tylko nadzieje ze jak wróci po roku, lub tez po tych dwóch latach to sie spotkamy...i bedziemy razem. Tylko ta mysl mnie trzyma przy zyciu;(

Gość szukam ksiecia
"szukam ksiecia - ale my juz nie jestesmy razem, powiedział ze tak bedzie lepiej. Moze i ma racje ale chce utrzymywac ze mną kontakt. Mam wciąż tylko nadzieje ze jak wróci po roku, lub tez po tych dwóch latach to sie spotkamy...i bedziemy razem. Tylko ta mysl mnie trzyma przy zyciu;(" to ty chyba nie jestes kobieta ...

Gość ania501
dlaczego sądzisz ze nie? Nie moge z nim wyjechać bo studiuje tutaj;(

Gość ania501
Jestem załamana;(

Gość a dlaczego wyjezdza
tutaj zadnej pracy nie moze znalezc czy poprostu go wysylaja z pracy?? skoro wolal wyjazd to znaczy ze chyba jednak cie nie kochal ani nie zalezalo mu. wez na niego nie czekaj,skoro nawet nie przeszlo mu przez mysl,ze moglibyscie przez ten czas byc na odleglosc,raz ty przyjechac raz on,plus,tel,sms,skype to sorry ale nie masz za kim plakac!

Chyba nie byłaś taka ważna skoro cię zostawił. Na twoim miejscu wolałabym o nim zapomnieć, wogóle się z nim nie kontaktować. Wyjazd to nie koniec świata przecież...

Gość Jestem_zakochana_w_ch*j!
Mój też wyjechal.. jest za granicą.. Od kilku miesięcy i waraca dopiero za kilka.. Ale nie rozstaliśmy się, jesteśmy razem od 6 lat, mimo, ze mamy troche ponad 20 ;)..