Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość free 40latek

samotny po czterdziestce czy jeszcze mam szansę...

Polecane posty

Gość free 40latek

Witam Czy mam jeszcze szansę na miłość ?jestem łysiejącym brunetem, wysokim 188 cm, szczupłym facetem. Wrażliwcem. Założyłem profil na zapisanych, darling i kiepsko mi idzie. Lubię ładne kobiety, inteligentne, ale zarazem skromne, trochę nieśmiałe. Chciałbym poznać kobietę młodszą, pragnącą mieć dzieci.

Gość chodzi o to chyba
autorze, szanse na pewno masz. ale nie liczylabym na portale randkowe, bo nie wiem czy powaznie myslace dziewczyny tak sie udzielaja, naprawwde :o potwoim wpisie wnioskuje, ze jestes naprawde fajnym gosciem, nawet nie wiesz ile kobiet o kims takim marzy, tylko te osoby jakos nigdy nie moga sie spotkac, bo gdzie indziej mieszkaja, gdzie indziej bywaja i to tak ....

tutaj raczej ciezko o rade i zrozumienie...ale z pewnoscia masz szanse na szczescie-wszyscy taka maja..ja jednak wole realny swiat a nie internetowe zabawy...

Gość free 40latek
Może powinienem zrezygnować z niektóreych priorytetów np. z atrakcyjnego wyglądu partnerki lub z chęci posiadania dzieci, ale dlaczego? Przecież chodzi o miłość a nie kontrakt, o uczucie... podszywom już dziękuję

Gość free 40latek
Nie bywam na imprezach, lubię spokój, ciszę itp. Gdzie mam poznać kobietę? Mieszkam w małym mieście. Pracuję dużo, do późna.

Gość free 40latek
Przez długi okres czasu myślałem,że jestem gejem,dlatego też zrezygnowałem ze wszystkich uciech związanych z płcią piękną.

Gość takajednasobieja
Ines "tutaj raczej ciezko o rade i zrozumienie...ale z pewnoscia masz szanse na szczescie-wszyscy taka maja..ja jednak wole realny swiat a nie internetowe zabawy..." i dlatego non stop na kafe siedzisz? :D

Gość free 40latek
Mój partner życiowy,jednak mnie rozczarował dlatego od tamtego czasu usilnie staram się znaleźć towarzyszkę życia.

Gość sóbka
proponuję wyjazdy dla singli. Jeździ sporo kobitek i można wybiera

Gość chodzi o to chyba
to jest wlasnie problem, gdzie poznac. widzisz, mowisz ze nie chodzisz na imprezy, ale to tez nie odpowiednie miejsce do poznania kogos o podobnych to twoich zapatrywaniach. ja np. rowniez zawsze bylam antyimprezowa, antydyskotegowa, wiec nawet bym nie chciala faceta z takich sfer. nie wiem co ci radzic w sensie praktycznym, ale w spotkaniu wlasciwej osoby najbardziej moze chyba pomoc spotkanie na jakims wspolnym gruncie, czyli np. zainteresowania, kluby, spotkania towarzyskie w gronie podobnych temperamentem osob ...

zacznij wychodzic... nie rezygnuj z niczego..znajdz sobie zajecie, silownie, tenis itp...jest wiele samotnych i wartosciowych kobiet ktore maja ten sam problem co ty...czekaja na ksiecia z dostawa do domu, a tak sie nie uda...wyjdz z kolegami na piwo, albo do klubu...wymysl cos..moja ciotka poznala swego meza na spacerze z psem- oboje po przejsciach i sa 3 lata po slubie teraz i maja dwa psy ;)

sa tez wycieczki dla samotnych... a teraz okres wakacji...

Gość chodzi o to chyba
ps. ciekawa jestem czy autor jeszcze zaglada na ten topik, czy oddal go walkowerem idiotycznemu i nawet nie zabawnemu podszywowi :o

umawiaj się przez te portale regularnie, w końcu trafisz ! a umówić się przez internet to w dzisiejszych czasach błahostka

Gość free 40latek
'' ps. ciekawa jestem czy autor jeszcze zaglada na ten topik, czy oddal go walkowerem idiotycznemu i nawet nie zabawnemu podszywowi '' A ja jestem ciekawy co taka idiotka robi na moim topiku.:) Nie podoba się? WON!

Gość Ja mam 22 lata i chętnie bym
poznała starszego faceta .

Gość free 40latek
ines73 bywałem już na takich zjazdach,ale zwykle kończyło się to przytykami w stosunku do mojej osoby.:o

Gość free 40latek
Ja mam 22 lata i chętnie bym - masz 22lata? A jesteś ruda?

Gość Ja mam 22 lata i chętnie bym
Nie, brunetka ;)

takajednasobieja___siedze gdy mam czas, troche rano i troche po 16 tej...a co masz jakis problem ? nikomu nie ublizam a nie jestem jedyna ktora ma mozliwosc i okazje posiedziec tutaj...jak lubie ...nie musisz czytac moich odpowiedzi wiec...won z baru...

Gość free 40latek
Chciałbym mieć rude dzieci.:) Sam jestem jak lisi ogonek./ hehe

Gość Wiesia222
Chętnie popisze z Tobą podaj swoje gg

Gość free 40latek
Wiesia a ile masz lat?

Gość Wiesia222
bo jak na razie to są głupie wypowiedzi i nie da się pisać

Gość free 40latek
Głupie? No wiesz...są moje.

Gość Wiesia222
a wiesz ze kobietę nie pyta się o lata [70 tke jeszcze nie mam spokojnie]

Gość free 40latek
No to ile masz?

Gość free 40latek
zdaje się że w czasie podszyw przejął mój wątek. Mimo wszystko dziękuję wszystkim za wpisy i Pozdrawiam :)

Gość free 40latek
Nie mam rudego penisa tylko włosy.:o

Gość free 40latek
free 40latek zdaje się że w czasie podszyw przejął mój wątek. Mimo wszystko dziękuję wszystkim za wpisy i Pozdrawiam dziękujemy podszywku wracaj do zabawek!